נרתיק או רשת מתכת - לשאת את הנייד

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• נרתיק או רשת מתכת - לשאת את הנייד
    שרית
    09/09/2008

אני מחפשת נרתיק ממתכת מיוחדת שבולמת קרינה סלולרית, או לפחות רשת מתכת שבולמת קרינה סלולרית, שבתוכו אוכל לשים את הטלפון הנייד, ואת זה לשים בתיק שלי, וכך להסתובב עם הנייד ביומיום. האם יש לקנות מוצר מוכן כזה?או לחילופין- איך להכין בעצמי , והיכן לקנות את חומרי הגלם? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין פטנט שימנע קרינה מהפלאפון אלא

ד``ר דני וולף
    10/09/2008

אין שום פטנט, ואין גם רעיון היפוטטי, שימנע קרינה מהטלפון הסלולרי, ובאותו הזמן גם יאפשר קליטה ושידור, חוץ מ..... המרחק!
    המרחק הוא הדבר הטוב ביותר למניעת קרינה, וכבר במרחק של כמה עשרות ס"מ הקרינה זניחה לחלוטין. אם נעטוף את הפלאפון בחומר בולם קרינה, א. זה לא יעזור, ב. זה יגביר את הקרינה מהטלפון עצמו ג. זה ימנע את הקליטה.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוונתי כדי לשאת בזמן שלא מדברת

שרית
    10/09/2008

באמת לא הבהרתי את עצמי קודם. מה שהתכוונתי הוא, שבגלל שהמכשיר, ברגע שהוא דלוק ו**בלי שיחות**, נותן כל דקה פולס, כדי שידעו איפה הוא, אז בזמן שאני לא מדברת, אני רוצה שהסיגנל הזה כל דקה, לא יקרין עלי. ברור , שבזמן שאקבל ואוציא שיחות, אני אוציא אותו מהנרתיק. השאלה , אם גם לצורך הסיגנל הזה של כל דקה, הוא יותר יתאמץ להוציא מתוך המתכת, ואז זה מתקזז ואין טעם? (לשים בתיק לדעתי זה לא מספיק, כי יש לי תיק דק שדי צמוד אלי, וזה כמו כיס. ובכיס זה לא טוב. )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נרתיק מגן לטלפון הסלולרי

ד"ר זמיר שליט"א
    11/09/2008

נרתיקים כאלה כחול - לבן קיימים, מגינים על הצד של הגוף, ופתוחים לשידור החוצה. הם עדיין לא נמכרים בישראל.
    בנרתיק כזה הטלפון לא משדר יותר חזק, כי הוא פתוח לצד אחד, מאידך הם אינם בטוחים לגמרי, כי חלק מהקרינה לצדדים, מגיע אל הגוף בהחזרות מעצמים בסביבה.
    מה שאני מציע, להמעיט בשיחה, להרחיק את הטלפון מהגוף גם במצב כוננות, וגם במצב דיבור.
    להחזיק את הטלפון ב-"תיק מצלמה", ואותו יש להרחיק מהגוף בכל עת. לא חייבים להחזיק את הטלפון צמוד לגוף.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיזה חומר עשויים הנרתיקים הללו?

שרית
    11/09/2008

ומתי הם יימכרו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נרתיקים לטלפון סלולרי

זמיר שליט"א
    11/09/2008

הנרתיקים עשויים מבד המכיל חוטי כסף. את הבד פיתחה חברה ישראלית "בגדי ברוש" של המהנדס יוסי סוקוניק, יחד עם חברה נורווגית. הבד בולם קרינה סלולרית אל הגוף, אולם פתוח החוצה לשידור. יש קשיים לשווק את הבד בארץ, והוא משווק כרגע רק בשוק המשותף. ישנו יזם חרוץ, ומממן רציני שמעוניינים להפיץ את הבד והנרתיקים (וכן כובעים, מטפחות, ובגדים) מהבד הזה. המודלים הנסיוניים נמצאים בפיתוח. עדיין אין מועד לשיווק. כל טוב, זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו