קרינה ממכונית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה ממכונית
    שרית
    14/09/2008

אני מתכננת לקנות מכונית חדשה. מעדיפה מכונית יפנית, וקטנה בגודל. אני יודעת שבמכוניות, בקבינה, יש קרינה של כמה מיליגאוס. רציתי לשאול האם יש מידע או טבלה שמשווה את הקרינה שיש בתוך מכוניות, כדי שאוכל לבחור את המכונית עם הכי פחות קרינה. חשוב לי לבחור מכונית עם הכי פחות קרינה, כי 1. אני נוסעת כל יום במכונית, מינימום של 3-4 שעות 2. אני מסיעה במכונית כל יום 2 תינוקות. 3. אני אחזיק את המכונית ברשותי שנים רבות. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה ממכונית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שדה מגנטי בתוך מכונית

ד"ר זמיר שליט"א
    15/09/2008

נגעת בנקודה רגישה: יש מכוניות בהן שדה מגנטי ניכר, לעיתים עובר את ה- "כמה מיליגאוס". בכל מכונית זה תלוי במבנה של מערכות החשמל. רשימה כזאת לא תראי, כי לא יתנו לפרסם אותה.
    בעיקרון בכל מכונית יש שדה מגנטי, והוא שונה בכל מקום: לייד רגלי הנהג יכול להיות כמה מיליגאוס, לייד הנהג פחות, ומאחור עוד פחות, שם יכול גם להיות 1-2 מיליגאוס. אצל הנהג וליידו בדרך כלל הערכים יהיו יותר גבוהים. כמה גבוהים, צריך למדוד. אני יכול להשאיל מכשיר למדוד , או כמו שכבר באים אלי (הכל כמובן ללא תשלום), ואני מודד.
    בכל מקרה כדאי לשים את הילדים מאחור.
    גם מכונית קטנה, עלולה להיות גדולה באשר לשדה המגנטי.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו