מכשיר fm לחרשים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מכשיר fm לחרשים
    בר
    15/09/2008

אני מורה בכיתה א' רגילה. בכיתתי לומדת ילדה חירשת לחלוטין בעלת צ'יפ המושתל בראשה ומכשיר שמיעה על אוזן אחת. עד היום היא למדה באופן דיי רגיל, ביצעה משימות. היום התבקשתי לשים על עצמי מכשיר שנקרא fm כדי שהילדה תשמע אותי יותר חזק. מדובר במכשיר שנתפס בקליפס על מכנסיי עם חוט שאליו מחובר מיקרופון קטן הקרוב לפי, ותפוס על החולצה. מאד הייתי רוצה לדעת את מידת הקרינה, ועד כמה היא מסכנת אותי במיוחד לאור העובדה שאני סובלת מידי פעם ממיגרנות. היכן ניתן לקרוא חומר על המכשיר הזה? תודה מראש, בר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר fm לחרשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר fm לחרשים

ד"ר זמיר שליט"א
    15/09/2008

ברור שמכשיר זה הוא משדר,ולא נכתב באיזה תדר.
    מכל מקום, כדאי שלא יהיה ממש על הגוף, נניח על תיק יד. אם נגזר שיהיה על הגוף, אז נמוך ככל האפשר על שמלה, כדי שיהיה רחוק מהראש.
    יתכן שיש קשר עם כאבי ראש: אנשים רבים כ- 8% מהאוכלוסיה (ויש החושבים יותר) הם אלרגיים לקרינות אלקטרומגנטיות, בדומה לאלרגיים לאבקת פרחים, לדגים, וכיוב'.
    לכן קרינה אפילו חלשה, גורמת לאנשים כאלה לכאבי ראש.
    כפי שאמרתי, צריך להרחיק את המכשיר מהגוף ככל האפשר.
    יש גם פתרון יצירתי, ויקר יותר, יש בדים בולמי קרינה שניתן לרכוש בארץ (אצל ברוש בגדי עבודה) אולם הם בולמים טוב קרינה סלולרית, באשר לקרינה"שלך" זה לא ברור. אולי תסתכלי בדפי ההסבר של המכשיר, ותודיעי לי את התדר עליו משדר המכשיר, ואז נראה מה ניתן לעשות יותר טוב.
    כרגע, הכי טוב, הכי רחוק מהגוף.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו