tאמא מאוד חרדה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• tאמא מאוד חרדה
    מאייה איילון
    18/09/2008

שלום לכולם, 1. מול הגן הפרטי של ביתי נמצא עמוד חשמל עם שנאי, בודק שהוזמן למדוד מדד 2.15 על גדר הגן למרחק של 50 ס"מ. במרחק מטר או מטר וחצי מהגדר ישנו מתקן הטיפוס עליו הם משתעשעים בחצר, ולמיטב הבנתי הקרינה בו היתה פחות מ-2, בסביבות 1.5.. הדוח המפורט עדיין לא הגיע, ורציתי בבקשה לדעת מה בכל זאת הסכנה. 2. ילדיי ישנים סמוך ל-4 שקעים חשמליים ללא תקעים מחוברים, וגם ליד תקע מחליף ומנורת קיר.. אשתדל להזיז את המיטה ככל שניתן,אך האם ריבוי האמצעים מוליכי החשמל מעלים סיכון? 3. האם ניתן להזמין אתכם למדידה ביתית? או להשיג מכשיר מודד לקרינה התוך ביתית? תודה רבה מאייה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    tאמא מאוד חרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאמא מאייה החרדה

ד"ר זמיר שליט"א
    22/09/2008

באשר לגן הפרטי: 2.15 מיליגאוס לייד הגדר, זה גבולי, אבל הילדים לא מתנחילם על הגדר, ואם נמצאים לייד כמה דקות, זה לא עלול לגרום נזק ניכר.
    קרינה של 1.5 מיליגאוס, זה לא אפס, אבל נמצא במקומות רבים שהילדים נמצאים ומשחקים.
    רקע כזה ויותר ממנו, מגיע בחורף פעמים רבות לערכים גבוהים יותר, ומגיע אפילו עד 4 מיליגאוס שאני מדדתי, רחוק ממיכשור וקו חשמל. אני לא אוהב גם את מה שנמצא בגן, אולם מבחינה חוקית קשה לעשות משהו, רק פעולה ציבורית.
    אבל ערכים של 2 ופחות, לא נחשבים מסוכנים בספרות המקצועית.
    אוכל להשאיל לך מכשיר למדידה עצמית (כמובן ללא תשלום) כשאחזור מחו"ל. כרגע אני בארה"ב, ואני חוזר אחרי ראש השנה. תתקשרי אתי אחרי זה, ונתאם מועד שתבואו לקחת את המכשיר.
    שנה טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו