מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- tאמא מאוד חרדהמאייה איילון18/09/2008
שלום לכולם, 1. מול הגן הפרטי של ביתי נמצא עמוד חשמל עם שנאי, בודק שהוזמן למדוד מדד 2.15 על גדר הגן למרחק של 50 ס"מ. במרחק מטר או מטר וחצי מהגדר ישנו מתקן הטיפוס עליו הם משתעשעים בחצר, ולמיטב הבנתי הקרינה בו היתה פחות מ-2, בסביבות 1.5.. הדוח המפורט עדיין לא הגיע, ורציתי בבקשה לדעת מה בכל זאת הסכנה. 2. ילדיי ישנים סמוך ל-4 שקעים חשמליים ללא תקעים מחוברים, וגם ליד תקע מחליף ומנורת קיר.. אשתדל להזיז את המיטה ככל שניתן,אך האם ריבוי האמצעים מוליכי החשמל מעלים סיכון? 3. האם ניתן להזמין אתכם למדידה ביתית? או להשיג מכשיר מודד לקרינה התוך ביתית? תודה רבה מאייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמא מאייה החרדה
ד"ר זמיר שליט"א22/09/2008באשר לגן הפרטי: 2.15 מיליגאוס לייד הגדר, זה גבולי, אבל הילדים לא מתנחילם על הגדר, ואם נמצאים לייד כמה דקות, זה לא עלול לגרום נזק ניכר.
קרינה של 1.5 מיליגאוס, זה לא אפס, אבל נמצא במקומות רבים שהילדים נמצאים ומשחקים.
רקע כזה ויותר ממנו, מגיע בחורף פעמים רבות לערכים גבוהים יותר, ומגיע אפילו עד 4 מיליגאוס שאני מדדתי, רחוק ממיכשור וקו חשמל. אני לא אוהב גם את מה שנמצא בגן, אולם מבחינה חוקית קשה לעשות משהו, רק פעולה ציבורית.
אבל ערכים של 2 ופחות, לא נחשבים מסוכנים בספרות המקצועית.
אוכל להשאיל לך מכשיר למדידה עצמית (כמובן ללא תשלום) כשאחזור מחו"ל. כרגע אני בארה"ב, ואני חוזר אחרי ראש השנה. תתקשרי אתי אחרי זה, ונתאם מועד שתבואו לקחת את המכשיר.
שנה טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)