על הקרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• על הקרינה
    אהוד
    19/09/2008

אני קורא בפורום הזה וקצת מתקשה להבין כמה דברים. כיום כבר אפשר לחקור השפעות מוחיות של אדם שהיה חשוף לקרינה זמן רב באופן לא אחראי למה אם כן אי אפשר להגיע למסקנות? חוץ מזה, ישנם מצבים שהאדם נמצא בהם חשוף לקרינה ברמות יותר מטורפות משאר הכותבים בפורום(מה עם צבא, שהיה במטוס(שם הפלאפונים "לא קולטים" ולא כולם סוגרים אותו), שהות בכיתות(שם ברור שכל כדקה מתקבלת שיחה), מיקרוגל(שכל אדם וחצי לא 'יודע' להשתמש בו..) כלומר האם לפי הפורום לא היה אמור להווצר נזק הרבה יותר גדול? וזה בלי להתייחס למקומות עבודה בסביבת גלי רדיו, תחנות מחקר וכו'... אני רק רוצה הסבר, אני לא מפקפק בשום דבר מן האמור. כמו כן הייתי שמח לדעת לגבי השפעה מוחית (המילה 'סרטן' היא כללית מדי בשבילי) האם יש הרס מוחלט של רקמות במוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    על הקרינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזקי קרינה עד לסרטן

ד"ר זמיר שליט"א
    22/09/2008

טוב שאתה שואל. נעשו מחקרים שהראו שסביב אנטנות יש הסובלים מכאבי ראש עד 300 מטר, ככל שמתקרבים, יש הסובלים מעייפות כרונית, קשיי שינה, חוסר התמצאות ואובדן זיכרון קצר מועד. רק בחשיפות ממושכות וחוזרות, מתפתחות מחלות גיל קשות (בעיקר עצבים, ומחלות סרטן) הרבה בטרם זמנן.
    הנזקים מהקרינות הוכחו בניסויים בחיות ונזקים קלים, בקרינות חלשות הוכחו גם במתנדבים. אם תקליד BIOINITIATIVE REPORT תקבל סקר בן כלמעלה מ- 20 קבצים על החולאים הניגרמים מהקרינות, החל מתסמינים קלים יחסית, דרך הפרעות בפריון, פגיעות בעצבים, ועד לסרטן.
    למעשה הקרינות מקדימות בואן של מחלות גיל בהרבה שנים, לדוגמא אלצהיימר אובחנו בשכיחות מדאיגה בבני 30+ בסקנדינביה. זה הוכח גם בניסויים בחולדות צעירות.
    יש לצערי המון חומר, והוכחות, אך יש הדואגים שזה לא יגיע לציבור מסיבות מובנות.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך להתייחס לקרינה כאפשרית מסרטנת

ד``ר דני וולף
    23/09/2008

יש היום מספיק עבודות המצביעות על עלייה בשכיחות הסרטן בגלל קרינה אלקטרומגנטית, מכל הסוגים. יש עבודות על נזקים כרומוזומאליים, ונזקים ל- DNA וכיו"ב. כמות העבודות מספיקה כדי שננהג בזהירות מרבית לגבי הקרינה הזאת, אבל היא עדיין לא מספיקה כדי ששלטונות הבריאות העולמיים ישנו את התקנות. גם לגבי הסיגריות והאסבסט היה אותו הסיפור, ואנחנו רק תקווה שבימנו, איך שאתה אומר ובצדק, ייקח פחות זמן שנגיע למסקנה הסופית, ובינתיים
    ז...ה...י...ר...ו...ת... מ...ו...נ...ע...ת...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו