אנטנות מוסוות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אנטנות מוסוות
    סבטלנה
    21/09/2008

שלום רב לד"ר זמיר וד"ר וולף יקרים! הבוקר חזרנו משבוע נופש בבית מלון. אני בלחץ נוראי. מסתבר שבמשך כל השבוע לנו ממש בסמוך לאנטנות שעל גג הבנין. החדר שלנו היה במרחק של כ-20 מטר מן האנטנות המוסוות כמעט ללא הבדלי גובה (קבוצת אנטנות על הגג בקומה 6, החדר שלנו היה בקומה 4, באלכסון מן האנטנות). כאשר הבחנתי במשהו משונה על הגג שאלתי את עובד הבנין והוא אמר לי שאלה צינורות אוורור והייתי רגועה. אך כעבור כמה ימים הבחנתי כי פתחי האוורור ב"צינורות" האלה - הם צבועים בצבע שחור ולא ממש פתוחים! ואז עובד מלון אחר אמר לי שאכן מדובר באנטנות. הוא אמר לי שאלה לא אנטנות סלולאריות אלא אנטנות שמשמשות לקשר בין הסניפים של אותו מלון (כאילו קשר פנימי בין בתי המלון בארץ). אני כמובן כבר לא יודעת האם לסמוך על זה וגם האם זה משנה משהו. הייתי עם שני תינוקות (בן 4 חודשים ופעוט בן שנתיים). אני מבינה שאין מה לעשות ולא בוכים על החלב שנשפך, אך בכל זאת הייתי רוצה לדעת עד כמה זה מסוכן, בייחוד לילדים שלי, כי אני פשוט בחרדה נוראית.... בתודה ענקית מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנטנות מוסוות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע לא יזיק

ד``ר דני וולף
    22/09/2008

במרחק של 20 מטרים למשך שבוע .......
    אפשר לישון בשקט.
    לא שהמצב שאת מתארת לא שערורייתי מבחינה ציבורית, אולם לגביך אין שום בעיה
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו