מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דור שלישי עם סים קארד דור ראשון.אייל21/09/2008
שלום, יש לי טלפון נייד דור שלישי של נוקיה מדגם 6500 סליידר. הטלפון הנייד תומך בשיטת שידור דור שלישי ורשום באיזור הכנסת כרטיס הסים שמומלץ להשתמש אך ורק בכרטיס סים מסוג דור שלישי. נכון לרגעים אלה אני משתמש בטלפון זה עם כרטיס סים + של הדור בראשון (בחברת אורנג'). ושאלתי היא האם בזה שאני משתמש בכרטיס סים של הדור הראשון מפחית בדרך זו או אחרת את קרינת המכשיר או להפך, האם זה מגביר את קרינת המכשיר? נ.ב. רמת הSAR שבמכשיר היא 1.10W/kg בתודה מראש, אייל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחית את המחיר בטוח
ד``ר דני וולף22/09/2008קשה מאוד לדעת בדיוק כמה ואיך כל פלאפון מקרין.
כרטיס הסים לא משפיע על עוצמת הקרינה.
כמובן שאם אתה משתמש בדור ה- 3 אתה משלם על זה בקרינה, כי אין העברת נתונים בחינם, אין ארוחות חינם.
לשאלתך כרטיס הסים לא מגביר ולא מחליש את הקרינה, כרטיס הסים מדור שלישי רק מגביר את המחיר שאתה משלם לחברות הסלולריות, ואולי בגלל זה גם כתוב על המכשיר מומלץ כרטיס מדור 3
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)