מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כיסוי לנייד מבד שחוסם קרינהשרית23/09/2008
אני מחפשת פיתרון להגנה מפני הקרינה מטלפון נייד, בזמן שאני נושאת אותו כל היום קרוב אלי, דלוק. אני *לא* מחפשת הגנה לזמן של הוצאת וקבלת שיחות, אלא לכל הזמן שהטלפון סתם דלוק במצב הכן, וכל דקה נותן סיגנל לאנטנה שיידעו למקם אותו. אני נושאת את הטלפון בתיק צד קטן (ואופנתי), אבל התיק מבד דק, כך שיוצא שהטלפון עדיין קרוב אלי מאד, כאילו הוא בכיס של חולצה. קניתי ב'ברוש' בד שחוסם קרינה, ואני מתלבטת עכשיו מה לתפור ממנו, כך שאוכל לשים את הטלפון בתיק. בהתחלה חשבתי פשוט לתפור שקיק קטן שכל הטלפון יהיה בתוכו, וכל פעם שתהיה לי שיחה אני אוציא אותו מהשקיק. אבל אז קראתי אצלכם, שבגלל שהטלפון יהיה מכוסה בבד שעוצר לו את הקרינה, הוא פשוט יתאמץ יותר ויקרין יותר. כך שקרינת טלפון חלשה מחוץ לשקיק, שווה בעוצמה לקרינת טלפון חזקה בתוך השקיק שבולם חלק ממנה. קראתי שהצעתם לעשות כיסוי רק בצד אחד של הטלפון, הצד שפונה לגוף, ושיהיה פתוח לצד השני. אבל זה מתאים למי שנושא את הטלפון על חגורה, ולא מתאים למי שרוצה לשים בתוך תיק. כי בתוך תיק הטלפון לא מקובע, אלא כל הזמן זז, כך שהצד שבלי הכיסוי יכול להתהפך לכיוון הגוף. אז מה לדעתכם כדאי לתפור מהבד חוסם הקרינה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסם קרינה רק בצד הקרוב אליך
ד``ר דני וולף25/09/2008הכי טוב אם את יכולה, ויצירתית מספיק לשים את הבד חוסם הקרינה רק בצד הקרוב אליך. כך גם תהיה קליטה לטלפון והוא לא יצטרך להתאמץ ולהקרין חזק יותר, וגם תהיה הגנה לגופיך.
ובכלל, המרחק הוא המגן הטוב ביותר, אם תרחיקי את הטלפון 20 ס"מ מהגוף, פשוט תשימי אותו בתא הרחוק מהגוף אני מניח שזה יספיק.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הולכת עם תיק קטן ודק, בלי נפח
שרית25/09/2008(כמו מעטפה). אין לו תאים וכיסים, כמו שיש בתיק גב. לכן אין לי בתיק מרחק של 20 ס"מ מהגוף. ואני לא רוצה לשאת את הטלפון על חגורה או בכיסי המכנסיים. אז איך אני יכולה לשים את הבד רק בצד של הגוף שלי, ועדיין בתוך התיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיק דק
ד"ר זמיר שליט"א06/10/2008אם התיק הדק צמוד לגוף, אז לא עשינו שום הרחקה.
לכן רצוי להחזיק את התיק בידיות \ כתפיות, רחוק מהגוף.
זה לא COOL וגם לא נוח, אבל מונע קרינה לגוף.
כל טוב וגמר חתימה טובה,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי לד"ר שליט"א יש רעיון איך לתפור
שרית01/10/2008מהבד המיוחד? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לתפור תיק ?
ד"ר זמיר שליט"א06/10/2008מצטער על האחור בתשובה, הייתי בטיסות בחו"ל, ולא היה לי אינטרנט סדיר.
אם יש לך את הבד המגן, אפשר לשלב אותו בתיק קיים, כאשר הבד צריך להיות בצד הקרוב לגוף, כדי למנוע קרינה אל הגוף.
אין לעטוף את הטלפון לגמרי, כי אז הוא ישדר סיגנלים בעוצמה מירבית, ויגמור את הבטריה בהקדם, ורוב הסיכויים שבזמן שהבטריה עדיין תפעל, לא תהיה קליטה
כל טוב וגמר חתימה טובה,
זמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)