מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ראוטר אלחוטי LinkSys WRT54GLאבי26/09/2008
ד"ר שליט"א שלום! 1. בתגובות רבות שפרסמת ראיתי שציינת שבדקת ראוטרים מסויימים ומצאת אותם מסוכנים יותר ומסוכנים פחות. רציתי לשאול האם יש לך מידע ספציפי לגבי הראוטר הנ"ל (LinkSys WRT54GL)? למותר לציין שמדובר בדגם שנקנה בארץ ומשתמש בתקני 802.11b ו- 8.2.11g בתדרי 2.4Ghz. 2. אני מתעתד לחבר אותו לשני מחשבים נייחים (בחיבור קוי) ולמחשב נייד אחד (בחיבור אלחוטי) לצערי כל המחשבים נמצאים בחדר השינה של בני בן ב- 6, אם כי במרחק של 3-4 מטרים מהמיטה (המחשבים נמצאים בקצה אחד של החדר המשמש אותי גם כפינת עבודה ומוסתרים מאחורי ארון גדול, ואילו המיטה נמצאת בקצה השני של החדר). ככה"נ איאלץ לחבר את הראוטר בקרבת המחשבים, דהיינו באותו החדר אם כי בקצה המרוחק. מהם המלצותיך לגבי מיקום המחשבים והראוטר? אני משער שאיאלץ למצוא מיקום לראוטר שיהיה גם רחוק ממרחב השינה והמשחקים וגם רחוק מספיק מעמדת העבודה שלי. האם עדיף למקם את הראוטר למשל גבוה מעל ארון או להסתיר אותו באיזשהו אופן כדי ליצור מרחק גדול יותר או חיץ בינו לבין מרחב החדר? 3. ראיתי שציינת כי ניתן למסך ראוטרים עם נייר אלומינים כדי למנוע חשיפה לשדה המגנטי. כיצד עושים זאת? (חיפשתי מעט בגוגל על הנושא אבל לא העליתי דבר). בתודה מראש, - אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראוטר (נתב) אלחוטי
ד"ר זמיר שליט"א30/09/2008נראה לי שאצלך המרחקים מספיקים להוריד את הקרינה המגיעה אליך.
מהנתב שציינת לא מדדתי, אבל תוכל למדוד בעצמך.
אם תרצה, טלפן אלי מיום ראשון 03-574-7527, כי אני חוזר לארץ ביום ששי בצהרים.
אשאיל לך מכשיר (ללא תשלום כמובן), ותוכל למדוד בעצמך ולדעת מה הקרינה.
כל טוב,
ושנה טובה,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וחג שמח!
אבי13/10/2008לגבי השאלת מכשיר המדידה - אני לא בטוח שיהיה צורך (הבנתי שמרחק של מטר אמור להספיק ואני מקפיד לשמור על מרחקים אפילו גדולים יותר), אבל אני מודה לך על ההצעה ואזכור שהאופציה קיימת. תודה וחג שמח! - אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)