אנטנה סלולרית בקרבת הבית שלי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אנטנה סלולרית בקרבת הבית שלי
    דיקלה
    29/09/2008

בשכונה שבה אני גרה ישנה אנטנה סלולרית המרוחקת נראה לי שיותר מ50 מטר מהבית שלנו (אני רואה אותה מהמרפסת בקומה 11) היו פעם 2 אנטנות אחת ליד השניה ולפני כמה חודשים הורידו אחת, הבנתי שהשכנים הגישו תלונה על כך. בכל מקרה אנטנה אחת עדיין קיימת. השאלה שלי האם יש בכך סכנה כי הבנתי שהסכנה היא רק בקרבת האנטנה משהו כמו 8 מטר, ומידיד שמתעסק בתחום הבנתי שהאנטנה בכלל לא מסוכנת ואפילו להפך, ככה יש פחות קרינה בטלפון. מה האמת? הנושא הזה מאוד מבלבל ונשמע שיש בו דעות חלוקות. האם יש גם עובדות בדוקות לגבי העניין מה מסוכן ומה לא מתי וכו'? אשמח לקבל מידע בעניין והסבר. תודה, ושנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכי טוב לא לחשוב על זה

ד``ר דני וולף
    30/09/2008

יקירתי,
    את צודקת שהנושא מאוד מבלבל, חלק גדול בגלל ערפל הקרב שיוצרות החברות הסלולריות, ועושי דברם המשרד עוכר הסביבה.
    אותו משרד זורה חול בעיני הציבור בכך שהוא משכנע את כולם שיותר אנטנות מוסיף בריאות כפי שאמר לך ידידך. הצרה שרוב האנשים מדברים רוב הזמן ממקום העבודה, ומהבית מדברים בבזק, כך שאת הקרינה מהאנטנה הם חוטפים כל הלילה, וביום הם חוטפים ממקום העבודה.
    אבל לעניינינו, 50 מטרים ...... בואי לא נחשוב על זה, ונמשיך לחיות טוב.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטנה לייד הבית של פיסקוש

ד"ר זמיר שליט"א
    30/09/2008

כדי להיות בטוח, תוכל למדוד את הקרינה לבד.
    אוכל להשאיל לך מכשיר מדידה (ללא תשלום כמובן)
    אם תרצה, אנא תאם אתי בטלפון 03-574-7527
    אבל רא מיום ראשון, כי כרגע אני החו"ל וחוזר לארץ רק ביום ששי בצהרים.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העיצות

דיקלה
    11/10/2008

וגם על ההצעה הנדיבה למדוד את עצמת הקרינה. אבל אולי באמת עדיף לא לחשוב על זה, כי בכל מקרה לא ממש יהיה לי מה לעשות בקשר לזה, הם בכל מקרה במאבק שכונתי (שכנראה לוקח זמן), להוציא את האנטנות. אז תודה לכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו