מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינהשרית30/09/2008
לפני שבועיים עברתי טיפול ביוד רדיואקטיבי מינון 175 מיליקירי (היה לי סרטן פפילרי בבלוטת התריס) שאלתי: כיבסתי את הבגדים שלבשתי בימי הקרינה ולתליתי לייבוש על חבל בחוץ 3 ימים. האם להערכתך הקרינה מהבגדים פגה? האם ניתן כעת ללבוש את הבגדים הללו? או שעדיף לזרוק הכל לפח, מחשש שמא קרינה נדבקה לבגדיםו לא תצא? תודה רבה על תשובה ושנה טובה ! שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מיוד רדיואקטיבי
ד"ר זמיר שליט"א01/10/2008שרית יקרה:
לעניות דעתי לא תהיה על הבגדים שום קרינה.
אבל אם תרצי אני יכול למדוד רדיואקטיביות מהבגדים עם מכשיר גייגר שיש לי.
אם תרצי, אנא תאמי אתי מיום ראשון ואילך 03-574-7527,
כי כרגע אני בארה"ב.
כל טוב, ושנה טובה,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר זמיר שליטא-תודה רבה על המידע
שרית02/10/2008ושנה טובה! שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום קרינה
ד``ר דני וולף01/10/2008שרית יקירתי,
היוד הרדיואקטיבי "חי" מעט מאוד זמן בטח פחות מיממה - שתיים. הקרינה הנפלטת מהיוד הרדיואקטיבי לא ממשיכה עוד להקרין. אין אפילו צורך לשטוף את הבגדים - הם לא קורנים.
שתהיה לך בריאות שלמה, שתחלימי ממחלתך במהרה
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר דני וולף-תודה רבה ושנה טובה!
שרית02/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)