פירמה של אלפסק

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• פירמה של אלפסק
    שרית
    10/10/2008

אני צריכה לקנות אלפסק. רציתי לשאול אם יש פירמה של אלפסק שפחות מקרינה (כמו שיש הבדל בראוטרים הישראליים לאילו מארה"ב). אולי במדידה של פירמות שונות של אלפסק, היה הבדלים. ואם כן- מה שם הפירמה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירמה של אלפסק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירמה של אלפסק

ד"ר זמיר שליט"א
    10/10/2008

אני מתייחס רק לשדה המגנטי שמכשירי אלפסק פולטים, שהם חזקים כולם.
    כלומר, מבחינת הקרינה לא משנה מה תקני.
    אבל, כשתציבי את האלפסק בבית, אנא דאגי שיהיה רחוק ככל האפשר ממקום הישיבה,
    ושלא יהיה לייד מיטה.
    מרחק בטוח מהאלפסק, זה כ- 2 מטר.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת קרינה מאל פסק

תמיר
    12/10/2008

שלום, ד"ר זמיר, נפגשנו לפני כשבוע כשהשאלתי ממך את המודד בהמלצתו של ד"ר וולף. עברתי, בדקתי ומדדתי את כל האיזורים העלולים להיות בעייתיים בבית, עברתי גם על מכשיר האלפסק שמחובר אצלי למחשב באופן תמידי. באיזור המחשב, נניח כ 10, 20 ס"מ היתה באמת קרינה גבוהה מהרצוי, מעל ל 3 כפי שציינת שלא מומלץ. אך במרחק של נניח 50 ס"מ, המד הראה מספר קטן מ 1, כולל במרחק זהה ממכשיר האלפסק שברשותי. זו הבדיקה שאני ביצעתי ולא מצאתי שיש בעייה עם הנושא הזה. האיזורים הבעייתים ביותר בהם נתקלתי במרחקים קצרים יחסית (פחות ממטר אחד) הטלוויזיה, המקרר והמיקרוגל (כמובן בעת שכולם פועלים). תודה לד"ר דני וולף ולד"ר זמיר שליט"א. חג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מכשיר המחובר לחשמל פולט קרינה

דורון
    06/09/2009

גם כאשר אינו עובד?

מה בנוגע לארון חשמל של הבלוק (בקיבוץ - 4 דירות) בצד השני של קיר הבית? או ארון מקביל של טלפון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת קרינה מאל פסק

ד"ר זמיר שליט"א
    06/09/2009

האל פסק שלך כנראה משרה שדה מגנטי חלש יחסית. אני לא נתקלתי במקרה כזה.
    כל מכשירי האל פסק שאני מדדתי, יצרו שדות מגנטיים חזקים יותר.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרחק ולא פירמה

ד``ר דני וולף
    11/10/2008

אני מציע להרחיק את מכשיר האלפסק מטר - שניים ממקום הימצאותכם במשך שעות רבות, כלומר להציב אותו במקומות שמשך ההימצאות במרחק של 2 מטרים ממנו יהיה עד חצי שעה ביום, ולא לחפש "מציאות" של קרינה מופחתת, כי עצם העבודה של האלפסק כרוכה בקרינה.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו