פלאפון נוקיה E51 + דיבורית בלו טוט'

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• פלאפון נוקיה E51 + דיבורית בלו טוט'
    נועם
    16/10/2008

שלום לכולם , קראתי כאן ובאתרים רבים בנוגע לקרינה אלקטרו-מגנטית. ורציתי לשאול ולהבין דבר מה .. בקרוב יהיה לי מכשיר פלאפון מדגם E51 של נוקיה , עם קרינה של 1.47 SAR . עד כמה המכשיר הזה בעצם יכול להזיק לי? כיום אני משתמש במכשיר עם 0.60 SAR. האם הקפיצה היא משמעותית ? מה בעצם מסמל הSAR , הוא יחידת מידה למה? דבר שני שרציתי לשאול , יש לי במכונית דיבורית בלו טוט' האנטנה של הפלאפון שלי היא עדיין זו שמבצעת את השיחה , ובעצם הדיבורית היא זו שרק מאפשרת לי לשמוע ולענות. כל השאר יוצא לי מהאנטנה של הסלולר .. ולכן .. האם הקרינה משיחה בסלולר עם הדיבורית הזו היא מזיקה כל כך? או יותר נכון לשאול , במידה והוא מונח במושב שליד הנהג ואני מדבר בעזרת הדיבורית האם זה בסדר? יותר מכל זה , הרי מכל דבר שיש בו זרם חשמלי נפלטת קרינה אלקטרו מגנטית , זה אומר שבעצם כל הטכנולוגיה הקיימת לנו היום רק פוגעת בנו. לא? בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלולרי של נועם

ד"ר זמיר שליט"א
    16/10/2008

הקרינה האלקטרומגנטית הניפלטת מטלפונים סלולריים היא גם קרינה חשמלית בתדרי רדיו, וגם שדה מגנטי בתדר נמוך. לכן טוב תעשה אם תרכוש אוזנית פשוטה, וותדבר איתה, ותרחיק את הטלפון מהגוף.
    ה- SAR זה ערך שמבטא שיעור ספיגה ספציפי בגוף המשתמש, זו למעשה הסחת הדעת מהסיכון, כי גם באחד חלקי 40 מה- SAR המותר שהוא בארץ 2, עדיין ניגמת שבירה של DNA, לכן, אם אתה משתמש באוזנית, לא משנה לך ה- SAR. במכונית, כשאתה מדבר בדיבורית שהאנטנהנ שלה מחוץ לרכב, אינך חוטף קרינה. יש גם וזניות אלחוטיות מסוג "שן כחולה" באנגלית, שמקרינות מעט, כ- 1 מיקרוואט לס"מ רבוע, גם הן עדיפות על סלולרי צמוד לאש, ותהיה קרינתו כפי שתהיה.
    הושרה האחרונה: הטכנולוגיה מזיקה, בדרכים רבות וחמורות לא פחות מקרינת הסלולרי.
    כל טוב,
    זמיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו