הגנה מפני קרינה מ ups

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• הגנה מפני קרינה מ ups
    משה ל
    18/10/2008

ups 800va : האם מרחק 1.5 מטר ממנו מספיק ? האם בנוסף כדאי לרכוש מסכך, איזה/היכן ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגנה מפני קרינה מ ups

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגנה מקרינת UPS

ד"ר זמיר שליט"א
    18/10/2008

לא פירטת מהו UPS בכלל, אני לא יודע מה זה, אולם מהמספר 800VA נראה שזה מכשיר שמשרה שדה מגנטי חזק על סביבתו, שמרחק 1.5 מטר הוא גבולי ואולי מספיק, אבל הייתי ממליץ על 2 מטר לפחות.
    אנא פרט יותר, ותקבל תשובה מפורטת יותר,
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה על תשובה המהירה. ובכן:

משה ל
    18/10/2008

ups המדובר הוא אל- פסק למחשב. בבדיקה חוזרת - אני יושב מרחק של 1.20 מטר ממנו, לכן ברור שיש בעיה. אין אפשרות להרחיק יותר כי החדר קטן. השאלה: איזה סיכוך כדאי לשים סביבו והיכן רוכשים? ראיתי אתר של חברת דולב מרשל"צ ; מבין שהם מקצוענים בתחום פתרונות לסכנות קרינה. האם אתה ממליץ לפנות אליהם או שיכול לשים משהו פשוט יותר ? משה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשה ל

ד"ר זמיר שליט"א
    18/10/2008

הפתרון יותר פשוט, תשתמש בכבל מאריך, להרחקת האלפסק, לחדר אחר, הוא ממלא את תפקידו גם דרך כבל ארוך.
    דולב הם מצויינים, אולם כל פתרון איתם יהיה יקר, ובמקרה זה מיותר.
    כבל מאריך זה דבר זול, וכאן הוא יעיל ביותר.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו