מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איזה סכנות יש בחשיפה ממושכתאלון18/10/2008
לקרינה אלקטרומגנטית. קראתי מאמר בנושא זה והיה כתוב בו שחשיפה ממושכת לקרינה זאת יכול לגרום למחלות נרולוגיות קשות ומחלות כלי דם האם זה נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכנה בחשיפה ממושכת
ד"ר זמיר שליט"א18/10/2008זה נכון.
בחשיפה לקרינת אלמ"ג ממושכת או חוזרת יש השפעות קצרות ורחוקות טווח.
על קצה המזלג, ניגרמת יצירת רדיקלים חופשיים הפוגעים במרכיבי התאים, כולל בעצבים, וגורמים מוטציות,
ישנה הפעלה של גנים קדם מסרטנים (הפועלים כרגיל בחלוקת תאים) עד לאיבוד שליטה, וגרימת חלוקות בלתי נשלטות, דהיינו סרטן.
ישנה בריחת סידן מתאי עצב, ואיבוד זיכרון קצר מועד, יש פריצת מחסום BBB בין הדם למוח, ומעבר נוזלים ומזהמיסביבה מהדם ישירות למוח, מלווה בכאב ראש.
לאורך זמן ניגרמות מחלות כגון אלצהיימר ופרקינסון,
סרטן אמרנו ?
לכן חשוב לדבר באוזנית.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש קרינה מגנטית חזקה מכשירים
אלון18/10/2008יום יומים כמו למשל מחשב, בעבודה אני נמצא שעות מרובות מול מחשב האם יש לי מקום לדאגה? האם יש דרך לקבל מדידה קרינה חינם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מגנטית ממכשירים
ד"ר זמיר שליט"א19/10/2008תוכל לקבל ממני בהשאלה, ללא תשלום, מכשיר מדידה.
אנא התקשר לקבוע מועד לקחת אותו.
טלפון: 03-574-7527
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר יקר
אלון19/10/2008אני לא מאיזור המרכז לצערי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר יקר
ד"ר זמיר שליט"א20/10/2008יש רכבת, ורבים מגיעים אלי פשוט איתה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי פתרון פשוט בהרבה
אלון20/10/2008יש שירות של דואר ישראל שנקרא משלוח גוביינא מה שאומר שאתה שולח ואני משלם על המשלוח ככה יצא לי יותר זול וגם יותר נוח .(כי נסיעה עד לתל אביב ואוטובוסים יעלו לי הרבה הרבה יותר )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון פשוט
ד"ר זמיר שליט"א22/10/2008אני לא אוהב לשלוח בדואר כי כבר חזר אלי כך מכשיר עם סדק יפה.
חוץ מזה, אני צריך לרוץ בשביל זה לדואר שלא כל כך קרוב, ולעמוד בתור,
ואם תיקח בחשבון שאני משאיל את המכשירים לאנשים רבים, אם אני אתחיל לרוץ לדואר עבור כל אחד אני בבעייה. יש לי גם עיסוקים אחרים.
כל זה נעשה ללא תשלום, עם מכשירים שאני קניתי, אל תדרוש ממני יותר מזה..
פתרון אחר, יש חברה שמשכירה מכשירים.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב אז יש לי כמה שאלות אחרות
אלון23/10/2008לא התכוונתי לגרום לך לבלאגן מיותר . האם תוכל לתת לי את הפרטים של החברה שכירה מכשירים ? ואיזה מכשיר שלהם הכי איכותי ? ומה הם מידות נמוך של קרינה ,נורמלית ומסוכנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)