PVC וחימום במיקרו

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• PVC וחימום במיקרו
    דנה
    01/11/2008

שלום קראתי מאמר שטוען שחימום אוכל במיקרו בכלי או עם כיסוי שעשוי מ PVC הינו מסוכן מאחר ונפלטים חומרים רעילים לתוך האוכל האם זה נכון? ואם כן, מה זה PVC.? איך אני יכולה לדעת אם הכלי עשוי מהחומר הזה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    PVC וחימום במיקרו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• PVC וסיכוניו

ד"ר זמיר שליט"א
    03/11/2008

PVC הוא פולימר, ראשי התיבות של השם: poly vinyl chloride.
    הפולימר כשלעצמו אינו מסוכן, מה שמסוכן הם המונומרים (יחידות המבנה) שלו, אם בזמן הכנתו, או בפירוקו בתוך תנור המיקרוגל.
    PVC זהו פלסטיק כמו שבנויים התריסים שיש לך, אולם בבית יש פלסטיקים רבים ושונים, אבל -.
    כל פלסטיק נעשה מסוכן בתוך תנור המיקרוגל.
    לכן אל תחפשי מה מבנה כל כלי פלסטיק, אלא תימנעי מכולם.
    בתנור המיקרוגל תכניסי אוכל לבישול רק בכלי חרסינה או זכוכית,
    כי לא יקרה להם בעת הבישול בדרך כלל שום דבר, כי הבישול שם מטלטל רק חומרים המכילים מים, וכך מחמם אותם.
    כל טוב,
    זמיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריצוף pvc

נטע-לי
    31/12/2008

שלום. עוד מספר ימים אני אמורה להיכנס לדירה שכורה שכולה מרוצפת בpvc רציתי לדעת האם גם כשזה מודבק על הריצפה זה מסוכן? ומה ההשלכות של זה? תודה נטע-לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PVC על הרצפה

זמיר שליט"א
    01/01/2009

אנא ראי גם תשובתי לעיל - לדנה. PVC כשהוא מודבק על הרצפה אינו מזיק. יתכן שלאחר ההדבקה יש עדיין במשך כמה ימים אדים של הדבק, שהם מזיקים לבריאות, אולם אחרי זה, מהפולימר עצמו אין סיכון. כל טוב, זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו