מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינת פלאפוןאורי06/11/2008
כאשר אני טס לחו"ל אני לוקח איתי את הפלאפון ולא מכבה אותו. אני לא עושה תוכנית חו"ל בפלאפון כך שאין לי קליטה בח"ל. האם הפלאפון מקרין עדיין כאשר אין לו קליטה אבל הוא דולק בחו"ל? בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינת סלולרי במצב כוננות
ד"ר זמיר שליט"א06/11/2008משה יקר:
הסלולרי משדר כל דקה, בערך תלוי בשרת, סיגנל, כדי שהשרת יקלוט אותו וידע שהוא זמין.
הסלולרי לא יודע שאתה בחו"ל, וממשיך לעשות זאת גם כשאתה שם.
דהיינו הוא מפציץ אותך בקרינה שגם גורמת לתוצאות לא נעימות, היא בעיקר מאיצה את טרשת העורקים, ובקיצור רב, עם הזמן מתבטאת בעליית לחץ דם, ואחריו באים התקף לב, או שבץ מוחי.
דבר זה נחקר, על 43 מתנדבים, אגב, במחקר מצרי.
אי לכך, שים את הטלפון להבא בתיק מצלמה, כו כל תיק אחר, ולא על הגוף.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
משה06/11/2008קודם כל תודה על התשובה ד"ר האם הקרינה שהפלאפון משדר במצב זה בחו"ל גם כאשר אין לו קליטה כלל, האם במצב זה הקרינה גבוהה יותר מזו שהוא משדר כאשר אני נמצא איתו בארץ? או שהפלאפון משדר תמיד אותות קרינה שוות בכל מקום? הייתי בחו"ל עם הפעוט שלי לכן אני קצת מודאג בשבילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלולרי בחו"ל
ד"ר זמיר שליט"א07/11/2008משה יקירי:
אנא קרא את התשובה המפורטת, שעניתי רק הרגע לאם מודאגת מעל התגובה שלך,
שהיתה בקנדה, באותו מצב כמו שלך.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לקחת מכשיר לא קולט לחול וגם עליך
ד``ר דני וולף09/11/2008גם לקחת מכשיר לא קולט לחול וגם לסחוב אותו כל הדרך עליך מבלי יכולת לדבר, וגם לחטוף קרינה בלי עין הרע, מתוחכם מאוד.
תוכל להיווכח בעצמך, שכל כמה דקות הטלפון, שלא קולט ישלח מסר, מחפש רשת מקומית, ואז הוא קורן הכי חזק שיכול להיות. הקרינה אמנם קצרה, ונעשית כל כמה דקות אולם היא בעוצמה מקסימאלית וזה מיותר לחלוטין.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן נכון
אורי10/11/2008באמת מיותר כשאני חושב על זה. הסיבה היחידה הייתה בגלל הטלפונים השמורים במכשיר הפלאפון וכך הייתי מתקשר מטלפון ציבורי כאשר הפלאפון שימש רק כספר טלפונים. אכן טעות שלי. אך במידה ולא מופיע "מחפש רשת מקומית" האם יכול להיות שהפלאפון לא שידר בכלל (כיוון שהייתי בארה"ב). אני יודע שכאשר אני נוסע לארה"ב אז אני מפעיל תוכנית חו"ל זה מקשר אותי דרך חברה סלולרית שלהם rogers אך הפעם לא עשיתי תוכנית חו"ל האם יתכן שהמכשיר עדיין שידר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן נכון
ד"ר זמיר שליט"א10/11/2008אם המכשיר היה בתדר ששרת מקומי יכול לקלוט אותו, אז במצב כוננות הוא משדר כל דקה או כדומה, סיגנל חזק לשרת.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלאפון
חסויי07/06/2011כמה קרינה יש לפלאפון נוקיה E71?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פלאפון - תגובה
רם דישון07/06/2011בדוק באינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)