פלאפון במצב כוננות בחו"ל

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• פלאפון במצב כוננות בחו"ל
    מאיה
    07/11/2008

ראשית כל תודה על הפורום המרשים הזה... יש פה המון ידע נחוץ. שנית, ההודעה האחרונה ממשה נגעה בי גם כיוון שגם אני הייתי כשבועיים בחו"ל (בקנדה- אם המרחק חשוב) עם בתי בת החודש וחצי. לא עשיתי תוכנית חו"ל בסלקום אך הפלאפון היה פתוח וללא קליטה כל שהותי בקנדה. עכשיו כשאני מסתכלת אחורה אני מודאגת כיוון שאת התיק עם הפלאפון הייתי מניחה בעגלה למטה (בסל מתחת לעגלה- מתחת לראש התינוקת) והפלאפון היה ב"מצב כוננות" ללא קליטה כלל אך דולק. המרחק מראשה לתיק היה כ15 ס"מ אני מקווה. האם באמת הפלאפון שידר בעוצמה גבוהה יותר בחו"ל גם כאשר לא בוצעה שיחה והוא היה סתם דלוק? הייתי נוסעת עם הבת שלי באוטו והפלאפון היה עלי ועדיין דולק. גם לא בשעת שיחה האם השידור שלו גבוה יותר כיוון שלא הייתה קליטה כלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלולרי בנצב כוננות בחו"ל

ד"ר זמיר שליט"א
    07/11/2008

הטלפונים החדישים עולים על כל רשת שידור בעצמם, ותדרים אלה שונים בארץ+אירופה, לעומת אנגליה, ולעומת ארה"ב..
    את הטלפונים הפחות חדישים, יש לכוון לתדר הרשת ( בארץ 900 מגאהרץ, ובארה"ב 1900 מגאהרץ).
    טלפון פחות חדיש לא יעלה על הרשת האמריקנית- קנדית בעצמו, ולא ישדר סיגנל בארה"ב עד שלא מכוונים אותו לתדר הרשת שם. טלפון חדיש, כן יעלה על הרשת האמריקנית-קנדית, וישדר סיגנל כל דקה או בדומה לזה, ואז אם שמת טלפון חדיש ליד התינוקת, היא חטפה קרינה. אם הטלפון היה ישן, היא לא חטפה קרינה, אלא רק שדה מגנטי די חלש, ולא קרינה בתדרי שידור..
    תוכלי את היתר לענות לבד, מהיכרות שלך עם הטלפון שלך.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטלפון הוא דור שלישי

מאיה
    07/11/2008

דור שלישי הוא טלפון חדיש נכון?איך ניתן לברר לפי סוג הפלאפון? אך האם לדעתך הקרינה היא אותה קרינה כמו בארץ כאשר ישנה קליטה מלאה? או בגלל שלא הייתה קליטה כלל אז הפלאפון שידר חזק יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלפון דור 3

זמיר שליט"א
    08/11/2008

הקרינה תלוייה במודל של הטלפון, ובקליטה של השרת. כלומר, עוצמת הקרינה המירבית, נקבעת עוד בבית החרושת, אולם לא תמיד הטלפון ישדר בה: כשאת מדליקה את הטלפון, הוא שולח סיגנל, והאנטנה של השרת הקרובה אלייך קולטת את הסיגנל, ולפי עוצמת הקליטה, היא משדרת לטלפון הוראה באיזה עוצמה לשדר. אם הקליטה לא טובה, כשאת בחניון תת קרקעי (ואין מיתקני הגברה שם) או רחוק מאנטנה, או בתוך בניין, השרת יקלוט אותך חלש, ויורה לטלפון לשדר חזק, וכן להיפך. כל טוב, זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו