קרינה מאנטנה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מאנטנה
    עמרי
    08/11/2008

שלום. אני משרת באחד מהבסיסים באזור ירושלים, ולצערי הרב, בזמן שמירות אני נאלץ לשהות במרחק של 20-30 מאנטנה של חברה סלולרית (אשר חשוב לציין נמצאת מחוץ לתחומי הבסיס אם כי כאמור בצמידות מדאיגה אליו). האנטנה עצמה נמצאת על תורן לא גבוה במיוחד של 20-30 מטר (ככה"נ משום שמיקום הגיאוגרפי בהרי ירושלים מספק את אלמנט הגובה) אך בכל זאת האנטנה עתירה בפאנלים ונראית מאיימת. האם עפ"י התיאור תוכלו להעריך את המצב כמסוכן / בטיחותי? האם אני יכול למדוד באופן עצמאי את רמת הקרינה אליה אני חשוף (בעזרת אחד ממכשירי המדידה הנמכרים לציבור), לפחות ע"מ לקבל הערכה לא מחייבת ? אם כן אשמח לקבל המלצה למכשיר כזה. מה עוד אני יכול לעשות במישור המעשי ע"מ להתגונן מנזקי הקרינה (אם ובמידה אני אכן חשוף לרמות מסוכנות?) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה מאנטנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מאנטנה

ד"ר זמיר שליט"א
    08/11/2008

עמרי יקר:
    רוב הסיכויים שאתה נמצא מתחת לאלומת האנטנה.
    ניתן למדוד את הקרינה. תכול למדוד בעצמך, במכשיר שאשאיל לך (ללא תשלום כמובן).
    אנא התקשר אתי בטלפון, לתאם זמן שתוכל לקחת את המכשיר.
    המכשיר קטן וקל לשימוש.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה נמצא מתחת לאלומה ולא חוטף הרבה

ד``ר דני וולף
    08/11/2008

אני מניח שאינך נמצא בקו האש של האלומה המרכזית, אולם תמיד יכולים להיות החזרות ממקומות שונים ולהגיע דווקא אליך. הכי בטוח למדוד ותוכל לעשות זאת בעזרתו האדיבה והחינמית של האיש היקר ד"ר זמיר שליטא שישאיל לך מכשיר מדידה מיוחד, ובוודאי לא מכשיר אותו אפשר לקנות לבד בזול. עד שתעשה את כל הפרוצדורה הזאת, שפשוף קל ונעים, והסר דאגה מלבך.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו