מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מאנטנהעמרי08/11/2008
שלום. אני משרת באחד מהבסיסים באזור ירושלים, ולצערי הרב, בזמן שמירות אני נאלץ לשהות במרחק של 20-30 מאנטנה של חברה סלולרית (אשר חשוב לציין נמצאת מחוץ לתחומי הבסיס אם כי כאמור בצמידות מדאיגה אליו). האנטנה עצמה נמצאת על תורן לא גבוה במיוחד של 20-30 מטר (ככה"נ משום שמיקום הגיאוגרפי בהרי ירושלים מספק את אלמנט הגובה) אך בכל זאת האנטנה עתירה בפאנלים ונראית מאיימת. האם עפ"י התיאור תוכלו להעריך את המצב כמסוכן / בטיחותי? האם אני יכול למדוד באופן עצמאי את רמת הקרינה אליה אני חשוף (בעזרת אחד ממכשירי המדידה הנמכרים לציבור), לפחות ע"מ לקבל הערכה לא מחייבת ? אם כן אשמח לקבל המלצה למכשיר כזה. מה עוד אני יכול לעשות במישור המעשי ע"מ להתגונן מנזקי הקרינה (אם ובמידה אני אכן חשוף לרמות מסוכנות?) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מאנטנה
ד"ר זמיר שליט"א08/11/2008עמרי יקר:
רוב הסיכויים שאתה נמצא מתחת לאלומת האנטנה.
ניתן למדוד את הקרינה. תכול למדוד בעצמך, במכשיר שאשאיל לך (ללא תשלום כמובן).
אנא התקשר אתי בטלפון, לתאם זמן שתוכל לקחת את המכשיר.
המכשיר קטן וקל לשימוש.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה נמצא מתחת לאלומה ולא חוטף הרבה
ד``ר דני וולף08/11/2008אני מניח שאינך נמצא בקו האש של האלומה המרכזית, אולם תמיד יכולים להיות החזרות ממקומות שונים ולהגיע דווקא אליך. הכי בטוח למדוד ותוכל לעשות זאת בעזרתו האדיבה והחינמית של האיש היקר ד"ר זמיר שליטא שישאיל לך מכשיר מדידה מיוחד, ובוודאי לא מכשיר אותו אפשר לקנות לבד בזול. עד שתעשה את כל הפרוצדורה הזאת, שפשוף קל ונעים, והסר דאגה מלבך.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)