מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינת מודם סלולרימשה11/11/2008
אני כנראה מקבל מחר מודם סלולרי, שהוא בעצם מחבר מחשב נייד/נייח לאינטרנט מכל מקום. מה שאני רוצה לדעת זה - א) אם אני מחבר את המודם בכבל USB של 10 מטרים, ושם את המודם עצמו בחדר הסמוך (כשאני מעביר אותו לחדר הסמוך עם הכבל מבחוץ, דרך החלון) האם הקרינה עוברת דרך הכבל עד למחשב בחדר שלי? והאם זה בכלל מועיל לעשות את זה, מאשר לדוגמא, לחבר את זה ישירות למחשב בלי כבל מאריך? ב) העוצמה של הקרינה הסלולרית - היא בעצם קרינה כמו שנפלטת בזמן שיחה, או שלאינטרנט סלולרי יש רמת קרינה שונה מאשר שיחה כלשהי בפלאפון? ג) אם אפשר לדעת בכללי את רמת הקרינה של מודם סלולרי.. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה ממודם סלולרי
ד"ר זמיר שליט"א11/11/2008מודם סלולרי אמור להקרין כמו טלפון.
אם המודם מקרין מחדר אחר, אז אין לך בכלל שום סיכון.
אם הוא מקרין, אז זה רק מאנטנה שיתכן שאינך רואה אותה, אלא היא בפנים.
מכל מקום, אין לך בעייה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודם סלולרי מקרין כמו פלאפון
ד``ר דני וולף12/11/2008מודם סלולרי מקרין כמו פלאפון שעובד ב- פול ווליום.
אין טעם לחבר את המודם בחוט חשמל ארוך כי הקרינה עוברת גם דרך חוט החשמל ומתפשטת לסביבה דרך החוט. ההפך קצר את החוט ותשתדל להיות במרחק של 60 ס"מ מהפלאפון וגם מהחוט. שים את המחשב על השולחן, את המודם חבר מאחור, ושב במרחק 60 ס"מ מהשולחן
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה ממודם
משה12/11/2008טוב, אני מעט מבולבל.. קיבלתי שתי תשובות סותרות. הusb מעביר את הקרינה הסלולרית לחדר?? הבעיה שלי שזהו חדר קטן (2 מטרים וקצת על 2 מטרים וקצת) ואם אני עובד בו בצורה ממושכת, נגיד כמה שעות ביום, אז לא עדיף להוציא את המודם לחלון כך שזה יהיה רחוק ממני? כי זה נראה לי מוזר שהusb לא מעביר רק מידע אלא גם הקרינה, ועוד ברמה של המודם עצמו.. תודה רבה על התשובות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש אשמח לתשובה חד משמעית
משה13/11/2008זה פשוט מאוד קריטי בשבילי, כי אני צריך להחליט עד שבוע הבא מה אני עושה. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר להצטרף לשאלה של משה..
ג'יימי13/11/2008אני כבר גולש ככה שנה שלמה, שהמודם מחובר ביו.אס.בי אבל רחוק ממני. אז זה אומר שהכבל עצמו מקרין עליי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודם
זמיר שליט"א14/11/2008אנא ראה תשובתו של עמיתי ד"ר וולף. פשוט תרחיק את המודם ממך כמה שאפשר. כל טוב, זמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה ממודם
ד"ר זמיר שליט"א14/11/2008בפיתוחים הטכניים המהירים, ולא ברור לי מה ברשותך, יתכן שהמודם מקרין.
לכן כדאי פשוט למדוד. כך נפסיק לדון בדברים באוויר.
אני יכול להשאיל לך מכשיר (כמובן ללא תשלום) ותמדוד לבד. זה קל מאד.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)