קרינת מודם סלולרי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינת מודם סלולרי
    משה
    11/11/2008

אני כנראה מקבל מחר מודם סלולרי, שהוא בעצם מחבר מחשב נייד/נייח לאינטרנט מכל מקום. מה שאני רוצה לדעת זה - א) אם אני מחבר את המודם בכבל USB של 10 מטרים, ושם את המודם עצמו בחדר הסמוך (כשאני מעביר אותו לחדר הסמוך עם הכבל מבחוץ, דרך החלון) האם הקרינה עוברת דרך הכבל עד למחשב בחדר שלי? והאם זה בכלל מועיל לעשות את זה, מאשר לדוגמא, לחבר את זה ישירות למחשב בלי כבל מאריך? ב) העוצמה של הקרינה הסלולרית - היא בעצם קרינה כמו שנפלטת בזמן שיחה, או שלאינטרנט סלולרי יש רמת קרינה שונה מאשר שיחה כלשהי בפלאפון? ג) אם אפשר לדעת בכללי את רמת הקרינה של מודם סלולרי.. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינת מודם סלולרי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה ממודם סלולרי

ד"ר זמיר שליט"א
    11/11/2008

מודם סלולרי אמור להקרין כמו טלפון.
    אם המודם מקרין מחדר אחר, אז אין לך בכלל שום סיכון.
    אם הוא מקרין, אז זה רק מאנטנה שיתכן שאינך רואה אותה, אלא היא בפנים.
    מכל מקום, אין לך בעייה.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודם סלולרי מקרין כמו פלאפון

ד``ר דני וולף
    12/11/2008

מודם סלולרי מקרין כמו פלאפון שעובד ב- פול ווליום.
    אין טעם לחבר את המודם בחוט חשמל ארוך כי הקרינה עוברת גם דרך חוט החשמל ומתפשטת לסביבה דרך החוט. ההפך קצר את החוט ותשתדל להיות במרחק של 60 ס"מ מהפלאפון וגם מהחוט. שים את המחשב על השולחן, את המודם חבר מאחור, ושב במרחק 60 ס"מ מהשולחן
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה ממודם

משה
    12/11/2008

טוב, אני מעט מבולבל.. קיבלתי שתי תשובות סותרות. הusb‏ מעביר את הקרינה הסלולרית לחדר?? הבעיה שלי שזהו חדר קטן (2 מטרים וקצת על 2 מטרים וקצת) ואם אני עובד בו בצורה ממושכת, נגיד כמה שעות ביום, אז לא עדיף להוציא את המודם לחלון כך שזה יהיה רחוק ממני? כי זה נראה לי מוזר שהusb‏ לא מעביר רק מידע אלא גם הקרינה, ועוד ברמה של המודם עצמו.. תודה רבה על התשובות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממש אשמח לתשובה חד משמעית

משה
    13/11/2008

זה פשוט מאוד קריטי בשבילי, כי אני צריך להחליט עד שבוע הבא מה אני עושה. תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אפשר להצטרף לשאלה של משה..

ג'יימי
    13/11/2008

אני כבר גולש ככה שנה שלמה, שהמודם מחובר ביו.אס.בי אבל רחוק ממני. אז זה אומר שהכבל עצמו מקרין עליי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודם

זמיר שליט"א
    14/11/2008

אנא ראה תשובתו של עמיתי ד"ר וולף. פשוט תרחיק את המודם ממך כמה שאפשר. כל טוב, זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה ממודם

ד"ר זמיר שליט"א
    14/11/2008

בפיתוחים הטכניים המהירים, ולא ברור לי מה ברשותך, יתכן שהמודם מקרין.
    לכן כדאי פשוט למדוד. כך נפסיק לדון בדברים באוויר.
    אני יכול להשאיל לך מכשיר (כמובן ללא תשלום) ותמדוד לבד. זה קל מאד.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו