מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלוםיוני12/11/2008
ד"ר דני וולף וד"ר זמיר שליט"א, שלום אני עובד בחברת סיגנט טכנולוגיה - משווקת מורשה אורנג' בעבודתי אני מוכר אביזרים לסלולרי, אביזרי שמע ובין היתר אוזניות Bluetooth. שאלתי היא מה רמת הקרינה שפולטת אוזנייה כזו איך היא שונה ,מבחינה קרינה, על פני אוזנייה חוטית ובהשוואה לקרינה של מכשיר סלולרי אם תוכלו להפנות אותי לגוף מסויים, משרד הבריאות או מישהו מוסמך ומוכר שיכול באופן רשמי להגיד לי אותו דבר אני אודה לכם מאוד. מקווה שתוכלו לעזור לי על מנת להעלות את תודעת הלקוחות ולהגיבר את המכירות. :) תודה רבה. יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינת אוזניות
ד"ר זמיר שליט"א12/11/2008קרינה מאוזנית bluetooth היא כ- 1 מיקרוואט לס"מ רבוע.
קרינה מאוזנית רגילה היא פי 20 פחות מקרינת הטלפון, דהיינו 5% .
כידוע לך קרינת הטלפון תלויה בקליטת השרת, ככל שהיא טובה יותר, הטלפון ישדר חלש יותר.
יש אוזנית הנגמרת בצינור חלול לאוזן, לא מעבירה שום קרינה לאוזן, כי באים אליה רק גלי קול. כזאת שיווקו פעם בארץ והפסיקו, כעת יש מו"מ לחידוש מכירתה בישראל.
משרד הבריאות לא יתן לך שום נתון, הם בכלל מכחישים כל נזק.
יש לי איתם חילוקי דעות תהומים, בועדות הכנסת שם אני מופיע כנציג ציבור.
אגב תוצאה דומה להפחתת קרינה מאוזנית רגילה, התקבלה בזמנו ממעבדה של הכור בנחל שורק, וכך דווחה בועדות הכנסת.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
יוני12/11/2008עזרת לי מאוד! תשובה מעולה תודה ויום טוב יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)