מחמם אלגורי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מחמם אלגורי
    מאיה
    21/11/2008

ד"ר שלום,
    *האם מחמם אלגורי פולט קרינה יותר ממחמם רגיל? parabolic electric heater .

* ברצוני לרכוש מכשיר המודד קרינה ממסך טלויזיה ומכשירים אחרים והאם אותו המכשיר מודד גם קרינה סלולרית או אני צריכה לרכוש שני מכשירים המודדים שני סוגי קרינות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחמם אלגורי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחמם

ד"ר זמיר שליט"א
    21/11/2008

כל מחמם חשמלי פולט שדה מגנטי, ויהי שמו אשר יהי.
    להערכתי, במרחק 1 מטר, ידעך השדה עד לרקע.

באשר למכשירים:
    מהטלוויזיה ניתן למדוד במד קרינה כמו זה שמודד קרינה מאנטנות, אבל זה לא יהיה מדוייק כי התדר בטלויזיה נמוך בהרבה מסלולרי, לפיו מודד המכשיר. אולם מדידה נראית לי מיותרת: פשוט לשמור מרחק 3 מטר מהטלוויזיה ואז אין לך סיכון מהקרינה שלה.

אם בכל זאת את רוצה לקנות מכשירים, אני ממליץ על מדי AlphaLab
    ניתן להקליד בגוגל תקבלי תפריט, ותבחרי את הראשון.
    יש בו מד שדה מגנטי דיגיטלי (עולה כ- $185, ומד קרינה סלולרית דיגיטלי. עולה כ- $320.
    אם יהיו לך בעיות לבחור תוכלי להתקשר איתי, ואעזור לך.
    אני לא מקבל אחוזים מיצרני המכשירים.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לבדיקת קרינה

מאיה
    01/12/2008

ד"ר שליט"א שלום. מה המכשיר הכי טוב מהאתר של החברה שנתת לי בשביל בדיקת קרינה מאנטנות? אני רואה שהמכשירים ממוספרים... האם לרכוש מכשיר מספר 10?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר למדידת קרינה

זמיר שליט"א
    01/12/2008

אכן מכשיר מס. 10 של AlphaLab הוא המכשיר לו התכוונתי. אני לא בטוח שיש להם במלאי, כי הפסיקו לייצרו, ומוכרים את מה שבמלאי. הכי טוב שתשאלי קודם בדוא"ל שלהם. כל טוב, זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר למודד קרינה

מאיה
    03/12/2008

ד"ר שלום, התקשרתי לחברה והם אמרו שעדיף שאקח את המכשיר מספר 2. TriField Meter הבחור שדיברתי איתו אמר שמספר 10 הוא יותר מקצועי ושאני לא צריכה אותו כיוון שהוא עולה יקר. אמרתי לו שלא אכפת לי מהכסף כשמדובר במכשיר מודד קרינה העיקר שיהיה הכי אמין. כי המכשיר שהוא הציע עולה רק 155$ והוא מראה דיוק של +-30 לעומת מכשיר מספר 10 שעולה 320$ מראה דיוק של +-10 שזה יותר טוב אבל הוא טוען שזה מקצועי מידי בשבילי. אני סומכת יותר על הדעה שלך מאשר הדעה שלו. איזה מכשיר לדעתך יותר כדאי לי לקנות? האם דיוק של +-30 זה לא אמין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד קרינה

ד"ר זמיר שליט"א
    04/12/2008

אני לא זוכר מה את רוצה למדוד, האם קרינה סלולרית, או שדה חשמלי ממכשירי חשמל.
    המכשיר שעולה 155 $ מודד שדה מגנטי, אגב, זה הדגם הפחות טוב, יש דגם יותר יקר משהו, כמו 185 $ שניתן לקרוא עליו באותה רשימה של נתוני המכשיר. כדאי לראות שם גם את מד השדה המגנטי הדיגיטלי שלהם, המופעל עם שני כפתורים. אני לא זוכר את מספרו.
    בקשר למכשיר שעולה 320 $ , הוא בכלל מודד קרינה סלולרית.
    לכן, אל תקני לפני שתסבירי היטב מה את צריכה.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר לבדיקת קרינה סלולרית

מאיה
    05/12/2008

ד"ר שלום. בשרות לקוחות הם טוענים שהמכשיר שעולה 155$ מודד גם קרינה סלולרית וגם שדה מגנטי שזה נשמע לי מוזר כי המכשיר זול יחסית. כעיקרון חיפשתי מכשיר שמודד גם קרינה סלולרית וגם שדה מגנטי אבל יותר חשוב לי קרינה סלולרית (קרינה מאנטנות) כיוון שאנחנו עוברים דירה ובשביל לא לגלות אנטנות אחרי המעבר החלטתי לבדוק לפני. אז לדעתך לקנות את המכשיר ב320$? אני יודעת שישנה גם חברה שנקראת Chauvin Arnoux האם אתה מכיר אותה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת קרינה

זמיר שליט"א
    05/12/2008

החברה הצרפתית מוכרת לי היטב, קניתי את המכשיר היקר שלהם, במשהו כמו 5,500 E ועוד כיול בתקן 17925 ISO, במעבדה הלאומית הצרפתית, שעלה רק 400 $. החברה מצוינת, מכשירים מעולים, את המכשירים הזולים שלהם איני זוכר בעל פה, ניתן לראות באינטרנט. יש להם סוכן בארץ בפרדס חנה. אם תצטרכי אמצא את שמו. באשר למכשיר של אלפאלאב, אני ממליץ על זה שעולה 329 $ מהיכרות של 5 שנים. אני גם משאיל אותו ללא תשלום לכל דורש. כל טוב, זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר למכשיר

מאיה
    10/12/2008

ד"ר שליט"א אני ממש מצטערת שאני משגעת אותך בקשר למכשיר . התקשרתי אליהם שוב על מנת להזמין את המכשירים (לבדיקת קרינה סלולרית ב320$ ולבדיקת שדה מגנטי AC Milligauss Meter שעולה 280$) והטכנאי שדיברתי איתו מתעקש שזה יקר מידי ושאקח את המכשיר ב155$ שמודד קרינה סלולרית, שדה מגנטי ועוד משהו. אפילו רשום עליו This meter is the only one which combines magnetic, electric, and radio/microwave detectors in one package, so that the entire nonionizing electromagnetic spectrum is covered In addition, the magnetic setting and the electric setting measure true magnitude האם יש לך הכרות מסויימת עם מכשיר זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו