קרינה מאנטנה סלולארית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מאנטנה סלולארית
    ערן
    23/11/2008

שלום ד"ר, אני גר במקביל לכביש אשר יש בו קווי מתח גבוה וגם 2 אנטנות סלולריות הנמצאות כל אחת במרחק כ-300 מטרים מהבניין בו אני גר. אני לא פונה עם המרפסת לכיוון הכביש אלא גר בעורף. לפני שקניתי את הדירה ביצעתי בדיקות קרינה והתוצאות יצאו אפסיות לגבי קרינת חשמל וסלולארי (מתחת ל-0.1 בכל הדירה ). כעת כשאני כבר גר בדירה, אני יכול לומר בוודאות שאני מרגיש שישנה קרינה מסויימת, (אני מאוד רגיש לזה , שיחה בטלפון סלולארי המוצמד לאוזן ואפילו שימוש בדיבורית גורמת לי לכאבים אמיתיים בראש ). שאלתי היא , האם יכול להיות הדבר אפילו שביצעו בדיקות ואמרו לי שהקרינה אפסית ? מה היית ממליץ לי לעשות ? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה מאנטנה סלולארית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למדוד שוב

ד``ר דני וולף
    23/11/2008

"אלרגיה לשדה חשמלי", מאוד קשה לסמוך על האבחנה, והתחושה. מתיאור הסביבה נראה לי שהקרינה בביתך היא כקרינת הרקע ולא מעליה, למרות זאת מדידה חוזרת לא תזיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו