מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקשר לסדין חשמלירווית28/11/2008
כיוון שאני סובלת מקור אני משתמשת בסדין חשמלי ונכנסת למיטה כשהוא עובד לכמה דקות. אח"כ אני מכבה אותו, רציתי לשאול האם מדובר בקרינה גבוהה? הסדין שלי עם תו תקן האם זה אומר משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מסדין חשמלי
ד"ר זמיר שליט"א28/11/2008הקרינה המזיקה מסדין חשמלי היא שדה מגנטי, והוא חזק, כ- 40 מיליגאוס, ויש סדינים שמקרינים הרבה יותר חזק.
לכן טוב את עושה כשאת מכבה את הסדין לפני הכניסה למיטה.
כדאי שהסדין יפעל לפחות שעה, כדי שיחמם את המיטה היטב, אבל תמיד לפני שנכנסים, יש לכבות אותו. הצרה לא נגמרת כאן: כדאי גם לנתק אותו מהשקע, כי כל עוד הוא מחובר הוא משרה שדה חשמלי.
השדה המגנטי החזק גורם לרבים נדודי שינה, ואינם יודעים ממה, ואז לוקחים כדורי שינה, ובכך מוסיפים חטא על פשע...
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשדה מגנטי מסדין חשמלי
מאיה28/11/2008האם השדה המגנטי הוא חזק כאשר הסדין החשמלי מכובה אך עדין מחובר לשקע? בזמן ההריון היו כמה ימים שהייתי ישנה על סדין חשמלי. כיביתי אותו לפני כניסתי למיטה אך לא הוצאתי אותו מהשקע? מה הנזק שיכול להגרם לעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדין חשמלי
זמיר שליט"א28/11/2008כאשר הסדין החשמלי, אין ממנו שדה מגנטי, אולם נשאר שדה חשמלי, שהשפעתו חלשה בהרבה מהמגנטי. אותו יש להפסיק על ידי הוצאת הכבל מהשקע. אם ישנת בהריון עם סדין מכובה, עדיין נחשפת עם העובר לשדה חשמלי, אולם בגלל שהשפעתו חלשה בהרבה מהמגנטי, ניתן להניח שהנזק לעובר היה מיזערי אם בכלל. כל טוב, זמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)