סליחה על האורך ותודה מראש

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• סליחה על האורך ותודה מראש
    נועה
    30/11/2008

יש לי מספר שאלות אשמח אם אפשר יהיה לענות אפילו על חלקן: 1. כאשר אני לא מדברת בנייד והוא רק דלוק מה המרחק המינימלי עליו להיות מבתי התינוקת? האם זה אותו מרחק כשאני מדברת בו? 2. מדוע אומרים שהקרינה פוגעת יותר בילדים (בגלל שהמוח עדיין לא הבשיל)? 3. במושב שלי יש אנטנה סלולרית קרובה מאוד לבית. נעשתה בדיקה של והממצאים העלו שאין קרינה- איך זה יכול להיות והאם בדיקות אלה שנעשות ע"י המשרד לאיכות הסביבה מהימנות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סליחה על האורך ותודה מראש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות של יעל

ד"ר זמיר שליט"א
    01/12/2008

1. מרחק מהגוף של טלפון במצב כוננות, - אותו מרחק כמו שהטלפון במצב דיבור. לפחות מרחק יד פשוטה. כנ"ל המרחק המינימלי לגבי התינוקת, אולם כדאי להרחיק את הטלפון ממנה כמה שאפשר.
    2 הקרינות פוגעות יותר בילדים, בגלל 3 סיבות:
    א. בגלל שהגולגולת שך יךד דקה יותר,
    ב. בגלל שבילד יש יותר תאים מתחלקים, בהם ה- DNA במקומות רבים הוא נפתח,
    ובהם הוא חד גדילי, ויותר פגיע.
    ג. בילדים מערכת העצבים נבנית, והיא יותר רגישה.
    היה נימוק רביעי אולם הוא היה קשור בתדרי השידור של הדור ה- 2, שאורך הגל שלהם תאם לגולגולת של ילד, וגרם בו לתהודה (רזונאנס) שהגבירה את קליטת האנרגיה ב-30 - 40%.
    שידורי הדור ה- 3 בתדר גבוהיותר, וזה כבר לא גורם תהודה בראש הילד.
    יש עוד נימוקים לא מיוחדים לילדים:
    כל מתכת על הגוף ובפרט בראש, משמשת כאנטנה, שקולטת את הקרינה ומקרינה אותה
    בסביבתה הקרובה. (מסגרת מתכת של משקפיים, קשת, צמיד, רצועה ממתכת של שעון, תיל
    מתכת בחזיה, וכיוב').
    כל טוב,
    זמיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתכת משמשת כאנטנה- שתי שאלות

מאיה
    02/12/2008

יש לי שתי שאלות שמטרידות אותי קצת 1..בחדרינו ישנו וילון העשוי רצועות מתכת מאונכות (כמו טריסים דקים) מתשובתך ליעל הבנתי שזה משמש גם כאנטנה. מה המרחק הממוצע שכדאי לשמור מהחלון (בגלל הטריסי מתכת) בגלל הקרינה שהם קולטים ופולטים? 2. יש לי עוד שאלה שתישמע טיפשית מחוסר הידע שלי בעניין- האם הקרינה שהטריסים מקרינים ,במידה והם מקרינים,האם זו קרינה סלולרית כמו מאנטנות או קרינה כמו ממכשירי חשמל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תריסי מתכת של מאיה

זמיר שליט"א
    02/12/2008

תריסי מתכת כמו כל מתכת, קולטים קרינה סלולרית, ומשדרים אותה לסביבתם הקרובה. כך פועל כל עצם ממתכת, כולל ברזלים בקיר, ועצמים על הגוף: מסגרת משקפים ממתכת, קשת בשיער, צמיד, סתימות בשיניים, תיל מתכת בחזיה, וכיוב'. אבל הקרינה דועכת מהם במרחק קצר, כך שלכל היותר, במרחק 60 ס"מ הקרינה כבר כמו הרקע. הקרינה הסלולרית הניקלטת, ניפלטת גם בתדרים הסלולריים, ולא בתדר הנמוך של הרשת. כל טוב, זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו