במידה ויש אנטנה בשכונה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• במידה ויש אנטנה בשכונה
    אורי
    06/12/2008

ד"ר שלום רב. אני ומשפחתי הולכים להשכיר דירה בבניין 4 קומות. יש לנו אופציה לבחור איזה קומה אנחנו רוצים לגור. הקומה הראשונה היא ממש על האדמה (הבניין הוא ללא עמודים) האם יתכן שיש חוטי חשמל מתחת לבניין הפולטים קרינה?(יש לי תינוק בבית שמבלה את רוב יומו על הריצפה). אינני יודע אם ישנן אנטנות על הבניין לכן אני פוחד לגור בקומה האחרונה. מבין ארבעת הקומות מה לדעתך הקומה הכי בטוחה לגור בה מבחינת חשש לקרינה? אייני גר בארץ כרגע אלא בקנדה והבנייה פה שונה במקצת. הבניין עשוי מלוחות עץ וקירות גבס (לא כמו בארץ מבטון)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    במידה ויש אנטנה בשכונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• במידה ויש אנטנה בשכונה

ד"ר זמיר שליט"א
    06/12/2008

משה יקר,
    אני מכיר את הבנייה בארה"ב ובקנדה, כי גרתי שם.
    נראה לי שאספקת החשמל מגיעה מקווי החשמל, ואם מתחת לאדמה, הקו אמור לא לעבור מתחת לדירת הקרקע, אלא לייד הבניין, מתחת למדרכה, וכיוב'.
    הכי טוב שתסתכל שם, אם תראה את אספקת החשמל לאותו בית.
    בדירות עליונות, יכולה בהחלט להיות קרינה מהסביבה, מאנטנות על בניינים סמוכים בשכונה.
    לא צריך להפריע לך אם יש אנטנה על הגג בבית שם תשכור דירה, כי קרינתה הולכת לכל הכיוונים, כמו בייגל, כך שבדירות מתחת לאנטנה אין קרינה, אלא במרחק כ- 50 עד 300 מטר היא מגיעה לאדמה.
    אני הייתי לוקח דירת קרקע.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעלית

אורי
    06/12/2008

תודה רבה על העזרה. בהחלט עזרת לי להחליט. אבדוק אם ארון החשמל נמצא בקומת הקרקע. בבניין ישנה מעלית. האם המעלית פולטת קרינה או שדה מגנטי או רק המנוע שלה? תודה שוב משה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אורי
    06/12/2008

מצטער אבל יש לי עוד שאלה... ישנה חניה תת קרקעית מחוממת. מתחת לקומה הראשונה. האם ישנה סכנה מסויימת בכך במידה ואגור בקומת הקרקע? או עדיף קומה שניה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חניה מחוממת

זמיר שליט"א
    06/12/2008

הנתונים עכשיו משנים את התמונה. החימום הזה עלול להיות קשור באספקת זרם, וזה כבר עלול להיות של כל הקומה, אז יתכן שאספקה כזאת צמודה לדירה בקומת הקרקע.. לכן, אם כך, לפי ההגיון עדיף לקחת קומה מעליה. כל טוב, זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעלית

זמיר שליט"א
    06/12/2008

המעלית היא רק תא התלוי על כמה כבלים. הקרינה בה אפסית, אולם יש לוח פיקוד, ושם יש שדה מגנטי די חלש', אבל לא צריך להיצמד אליו. כל טוב, זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למדוד ידידי למדוד

ד``ר דני וולף
    06/12/2008

בהשכרת דירה לתקופה ארוכה, או בקנייה אני הייתי מודד את כל סוגי הקרינה בבית בדיוק כפי שכדאי לראות מה מצב הרעש ומה מצב השכנים בבית כזה. אין כמו מדידה מדויקת. אתה עלול לגלות כל מני הפתעות שאפילו לא חשבת עליהן, וכמובן רק לרעה.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו