קרינת מסך מחשב

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינת מסך מחשב
    טל
    06/12/2008

האם כשמסך המחשב (CRT) כבוי אבל המחשב דלוק עדיין נפלטת ממנו קרינה (מהצדדים ומאחוריו)? כמה זמן מרגע כיבוי המחשב הקרינה נפסקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינת מסך מחשב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסך מחשב כבוי

זמיר שליט"א
    06/12/2008

יש הבדל בין מסך כבוי, לבין מצב שנראה ככבוי, בגלל שהמחשב נכנס לתרדמה, או השבתה מכוונת של הדיסק הקשיח, לפי תכנון שלך. אם המסך כבוי לגמרי, השדה המגנטי ממנו אינו אפס, כי יש שם יחידות שבכל אופן משרות שדה מגנטי חלש.. אם המסך פועל, למרות שהמחשב בהפסקה זמנית, כאמור, המסך לא מראה כלום, אולם יש ממנו עדיין שדה מגנטי, בגלל שיש יחידות שפועלות. רק אם תוציא את המסך מהתקע, לאחר דקה בערך, השדה המגנוי ממנו יהיה אפס. כל טוב, זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראה יש קרינה מאוד מאוד נמוכה ולא..

אלי
    07/01/2009

תראה יש קרינה מאוד מאוד נמוכה ולא מסוכנת. אני אפילו יכול להגיד לך שאם אתה רחוק מהמחשב בערך 1 מטר אפילו פחות אז גם כשהוא דלוק (המסך צריך להיות מכובה) לא תהיה קרינה פוגעת!!! ואם מישהוא שואל אם המחשב כבוי יש קרינה? אז זה ברור שלא (כל מפגר יודע שלא) ואני עובד במקצוע העוסק בקרינת חומרים אז אין מה לדאוג כל עוד המסך כבוי!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראה יש קרינה מאוד מאוד נמוכה ולא מ

אלי
    07/01/2009

תראה יש קרינה מאוד מאוד נמוכה ולא מסוכנת. אני אפילו יכול להגיד לך שאם אתה רחוק מהמחשב בערך 1 מטר אפילו פחות אז גם כשהוא דלוק (המסך צריך להיות מכובה) לא תהיה קרינה פוגעת!!! ואם מישהוא שואל אם המחשב כבוי יש קרינה? אז זה ברור שלא (כל מפגר יודע שלא) ואני עובד במקצוע העוסק בקרינת חומרים אז אין מה לדאוג כל עוד המסך כבוי!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו