אנטנות סלולריות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אנטנות סלולריות
    קרן
    09/12/2008

דירתי ממוקמת: 120 מטר מאתר זעיר פנימי בעוצמה 2 200 מטר מ-2 אנטנות המשדרות כל אחת בעוצמה של 27 האם דירה שממוקמת במרחקים הללו בטוחה או שחייבים למדוד כדי לדעת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנטנות סלולריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אגב- הנתונים ממפת משרד איכות הסביבה

קרן
    09/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבדוק שוב את הנתונים

ד``ר דני וולף
    09/12/2008

תבדוק שוב את הנתונים קרינה של 2 ואט נראה לי מעט מדי
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האנטנות באמת משדרות חלש והמרחק מספי

ד``ר דני וולף
    09/12/2008

אם הנתונים נכונים, ואם הקרינה של האנטנה שנמצאת 120 מטרים מדירתך היא בעוצמה של 2 ואט, או אפילו 20 ואט (אם נפלה טעות דפוס) והאנטנה המרוחקת 200 מטרים משדרת בעוצמה של 27 ואט אני מניח שהמרחק מספיק בטוח, והקרינה תהיה אפילו פחות מקרינת רקע.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני טעיתי - ראה הערותיי

קרן
    09/12/2008

תודה על תגובתך. מרחק מביתי כ-190 מטר עוצמת קרינה - מיקרוואט לסמ'ר 218 (מאתיים ו-18) אחוז מסף החשיפה שקבע ארגון הבריאות העולמי: 24.22 לגבי האנטנה השניה היא נקראת אתר זעיר חיצוני ולפי הרשום אכן משדרת 2 האם הדבר מחייב בדיקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה מבלבל את הנתונים

ד``ר דני וולף
    09/12/2008

אתה עושה סלט מכל הנתונים, לגבי האנטנה השנייה אתה כנראה מתכוון ל2 ואט הספק, ולגבי האנטנה הראשונה באמת עוצמת קרינה. השאלה איפוא נמדדה הקרינה, אם עוצמה כזאת נמדדה במרחק 190 מטרים זה חזק מאוד ואני לא מאמין שזה כך. בכל מקרה בעוצמות כאלו כדאי להזמין בדיקה פרטית ובלתי משוחדת ולא אצל משתפ"ים, כי זה נשמע מאוד מדאיג, אבל נראה לי שוב שאתה טועה גם הפעם.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

קרן
    09/12/2008

אני מצטער אם בלבלתי אותך. הנתונים נלקחו מתוך המפה של איכות הסביבה ולא (!) נמדדו במרחק של 190 מטר. ביתי ממוקם במרחק 190 מטר מאנטנה זו. ושוב, האם נראה מצב מסוכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטנות ממרחק 120 ו- 200 מטר

ד"ר זמיר שליט"א
    10/12/2008

על פניו לא נראה לי שהקרינה המגיעה אפילו מהאנטנות מ- 200 מטר תעבור 1 מיקרוואט לס"מ רבוע.
    המרחקים נראים לי בטוחים, אומנם חסרים כאן נתונים על כיוון האנטנות, אולי הן מכוונות בכלל לכיוון אחר.
    כדי להסיר כל ספק, כדאי למדוד, ובזמנים שונים, בפרט כאשר עכשיו ניתנים שירותי הדור ה- 3 ובקבצים שעוברים שם, קבצי וידאו, הגדולים פי 10,000 מקובץ קול, של דור 2. כלומר בשעה ששכן שלך מזמין משחק כדורגל, הקרינה באותו זמן באנטנה על ידך, עלולה להיות חזקה.
    כל טוב,
    זמיר
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו