מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוטי חשמלאורי10/12/2008
אני גרה בבית פרטי בשכונה שאין בה עמודי חשמל וחוטי חשמל למעלה. אלא כולם מתחת לאדמה . השכונה היא גדולה וכולה ככה. בצמוד למדרכות ישנם ארונות חשמל בערך כל 10 מטר. הרבה פעמים אני שמה את בני בעגלה על הכביש ליד הבית ויושבת לידו. האם זה מסוכן כיוון שעוברים חוטי חשמל מתחת? לפעמים אנחנו יושבים גם בחצר של הבית שלי והאדמה שם שקעה בערך כ50 ס"מ ב3 שנים האחרונות. בגלל שהיא שקעה זה אומר שחוטי החשמל יותר קרובים לפני השטח או שהם גם שוקעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה לזמן קצר לא מסוכנת
ד``ר דני וולף11/12/2008ככלל קרינה אלקטרומגנטית (בלתי מייננת) מסוכנת רק אם החשיפה היא למשך שעות כל יום ובמשך שנים. לשבת קצת ליד חוטי החשמל לא מסוכן.
הטמנת חוטי החשמל מתחת לאדמה היא הפתרון המודרני לקרינה אולם בתנאי שהם עמוקים מספיק. רק להסתיר את חוטי החשמל מהעין, ולהטמין אותם מטר אחד מתחת לאדמה לא עשינו כלום. לכן בתשובה לשאלתך: לגבי הסביבה, הרחוב, הדרך, גינת הבית, המדרכה אין בעיה, אולם לגבי הבית שבו את מתגוררת כדאי לבדוק את השדה המגנטי.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה על חוטי חשמל
אורי11/12/2008הבית בן 20 שנה בערך אם לא יותר. גם בזמנו היו מטמינים את חוטי החשמל עמוק? אנו גרים בבית הזה כשנתיים ואני יושבת עם בני בחוץ מאז שהוא נולד למשך כמה שעות כל יום (הוא בן חצי שנה תודה לאל) האם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מסוכן
ד``ר דני וולף11/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)