חוטי חשמל

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• חוטי חשמל
    אורי
    10/12/2008

אני גרה בבית פרטי בשכונה שאין בה עמודי חשמל וחוטי חשמל למעלה. אלא כולם מתחת לאדמה . השכונה היא גדולה וכולה ככה. בצמוד למדרכות ישנם ארונות חשמל בערך כל 10 מטר. הרבה פעמים אני שמה את בני בעגלה על הכביש ליד הבית ויושבת לידו. האם זה מסוכן כיוון שעוברים חוטי חשמל מתחת? לפעמים אנחנו יושבים גם בחצר של הבית שלי והאדמה שם שקעה בערך כ50 ס"מ ב3 שנים האחרונות. בגלל שהיא שקעה זה אומר שחוטי החשמל יותר קרובים לפני השטח או שהם גם שוקעים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוטי חשמל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה לזמן קצר לא מסוכנת

ד``ר דני וולף
    11/12/2008

ככלל קרינה אלקטרומגנטית (בלתי מייננת) מסוכנת רק אם החשיפה היא למשך שעות כל יום ובמשך שנים. לשבת קצת ליד חוטי החשמל לא מסוכן.
    הטמנת חוטי החשמל מתחת לאדמה היא הפתרון המודרני לקרינה אולם בתנאי שהם עמוקים מספיק. רק להסתיר את חוטי החשמל מהעין, ולהטמין אותם מטר אחד מתחת לאדמה לא עשינו כלום. לכן בתשובה לשאלתך: לגבי הסביבה, הרחוב, הדרך, גינת הבית, המדרכה אין בעיה, אולם לגבי הבית שבו את מתגוררת כדאי לבדוק את השדה המגנטי.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה על חוטי חשמל

אורי
    11/12/2008

הבית בן 20 שנה בערך אם לא יותר. גם בזמנו היו מטמינים את חוטי החשמל עמוק? אנו גרים בבית הזה כשנתיים ואני יושבת עם בני בחוץ מאז שהוא נולד למשך כמה שעות כל יום (הוא בן חצי שנה תודה לאל) האם זה מסוכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מסוכן

ד``ר דני וולף
    11/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו