סיכוך וקרינה סלולרית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• סיכוך וקרינה סלולרית
    אילנה
    12/12/2008

אני מתגוררת כ 200 מטר מאנטנה סלולרית גדולה ברצוני לדעת מהי רמת ההגנה או הסיכוך שמספקים קירות ותקרת הדירה מפני הקרינה. אני מניחה שממומלץ שחדר הילדים יהיה עם מספר הקירות המקסימלי כלפי האנטנה או שעדיף בממ"ד שבו הקיר מבטון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכוך וקרינה סלולרית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכוך וקרינה סלולרית

ד"ר זמיר שליט"א
    12/12/2008

לא אמרת אם את רואה את האנטנה. אם כן, הקרינה ממנה עלולה להיות יותר חזקה מאשר אם היא מוסתרת על ידי בתים או עצים.
    בכל מקרה, ממרחק 200 מטר, קרינת האנטנות שאני בדקתי, ובדקתי רבות, הגיעו ברמה נמוכה מאד, כך שמעבר לקיר למעשה הקרינה זניחה.
    אין צורך לחשוב על מיגון מאנטנה ממרחק כזה.
    אינך מתחשבת כאן, בכך שלקירות יש גם חלונות ומשם הקרינה אם ישנה, נכנסת חופשי, ומוחזרת מקירות החדר, כך שיש להתחשב בכך בהערכת הקרינה הנכנסת, באם היא ברמה מזיקה.
    באשר לממ"ד, למעשה אין הבדל בהנחתת הקרינה מקיר בלוקים חיצוני.
    במקומך לא הייתי דואג.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכוך מקרינה סלולרית

אלכסנדרה
    17/12/2008

על גג מעל המרפסת שלי, קומה עליונה, ניצבת אנטנה סלולרית, במרחק של כ-10 מ'. בדעתי להקים פרגולה מעל המרפסת, מתוך ההנחה שאם לא אראה את האנטנה, גם היא לא "תראה" אותי. מה החומרים שלא יעבירו הקרינה? בתודה מראש אלכסנדרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרגולה וחומר בולם קרינה - לאלכסנדרה

זמיר שליט"א
    20/12/2008

מצטער על התגובה המאוחרת, לא ראיתי את מכתבך. חומר בולם קרינה לשים על הפרגולה הכי פשוט ויעיל זה פח מגולבן. יש פחים יפים שמרכיבי הפרגולות מכירים. ניתן גם לכסות את הפח מלפנים כדי שהבית לא ייראה כמו שכונת עוני. כל טוב, זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרגולות - סנטף מונע קרינה

אבי
    23/08/2012

אני יודע שאפשר לבנות היום פרגולות שיש בהם סנטף. ולהבנתי סנטף מונע קרינה.

מה שלא ברור לי זה האם יש דקים שגם הם מונעים קרינה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכוך

אלכסנדרה
    21/12/2008

תודה על תשובתך. האם ניתן להשתמש בפח מגולבן מחורר ? (יותר אסתטי, מעביר קצת אור וגם לא דורש כסוי מהצד הפנימי) אלכסנדרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פח מגולבן מחורר

ד"ר זמיר שליט"א
    22/12/2008

ניתן להשתמש בפח מגולבן מחורר, רצוי חורים קטנים.
    פח עם חורים לא יבלום כמו פח שלם, וןעכשיו צריך לדעת מה עוצמת האנטנות על הגג, אם הן חזקות, הייתי מממליץ על פח שלם.
    צריך לבקש ממשרד איכ"ס 02-649-5869 את סקרה הבטיחות וכן היתרי הקמה והפעלה של האנטנות על הגג. לא להזכיר את שמי שם. ישלחו לך בדוא"ל.
    כשיהיו אלה ביד, נא לשלוח לי בדוא"ל, ואעביר למהנדס, שיחווה דעתו ויענה לך ישירות על הסיכון האפשרי.
    כל טוב,וחג שמח,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכוך

אלכסנדרה
    23/12/2008

בזמנו ביקרת בביתנו והוצאת דו"ח, אלא שהאנטנה עברה שינויים מאז. אני שולחת אליך בדואר ציור המתאר את כוונתי בענין הפרגולה ואודה על תגובתך. אלכסנדרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכוך אלכסנדרה

זמיר שליט"א
    25/12/2008

את התרשים קיבלתי, ועניתי בדאר רגיל. היות והאנטנה עברה שינויים, כדאי שתבקשי ממשרד הגנת הסביבה, את סקר הבטיחות שלה, וכן היתר הקמה והיתר הפעלה, בטלפון: 02-649-5869 אל תזכירי את שמי שם. את החומר תעבירי בדוא"ל למהנדס שלנו רם דישון. תוכלי לשאול אותו את כל השאלות. הוא יראה לפי נתוני השידור היכן עוברת האלומה, ומה חוזק הקרינה. תפני לפני זה אלי בדוא"ל, ואשלח לך את הדוא"ל שלו. כל טוב, זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכוך - פרגולה

אלכסנדרה
    02/01/2009

תודה רבה על תשובתך בדואר. זכרונך אכן לא מטעה אותך. רפפות יעבירו אור ואויר בעוד שקרוי בלוחות מלאים יצליל את הגג ויחשיך אותו. נשמח להיות איתך בקשר עם שובך, בתודה אלכסנדרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו