דחוף ביותר -סכנת חיים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• דחוף ביותר -סכנת חיים
    שובל
    13/12/2008

לאחרונה דיברתי במכשיר הפלאפון שברשותי במשך עשרות דקות. התחלתי לסבול מאובדן זכרון כאבי ראש ותחושה מוזרה. כמו כן, בכל פעם שקרבתי את מכשיר הטלפון לראשי, התחלתי לסבול מכאבים בראש. לאור זאת, החלטתי לרכוש מכשיר קרינה די פשוט מדגם s-077, לבדיקת קרינה ממיקרוגלים. המכשיר מחולק ל2 תחומים אדום וירוק כאשר נכתב כי התחום הירוק הבטוח נע עד 5- mw/cm2 ואילו התחום האדום נא מעל 5 - mw/cm2. בדקתי מול 6 מכשירי פלאפון סלולרים והמחוג בקושי זז עד כמעט ללא תזוזה. כשקרבתי לפלאפון שלי, עלה המחוג מעל לתחום האדום ואף חצה את טווח הסקאלה האדומה בחלק מהזמן. האם תוכלו לפרש לי התוצאה? איני בטוח האם זה מיליוואט או מיקרווואט. האם התחום האדום לגבי קרינת מיקרו=הזמן טכנאי במיידית משמעותו סכנת נפשות בהצמדת אותו הפלאפון לראש. רבותי התשובה חשובה ודחופה מעין כמוה! כל מי שיכול לעזור אנא עזרו. בדקתי עם המכשיר גם מתחת לקווי מתח גבוה, מנורות, טלויזיות, מחשבים- ללא שום תזוזה ושוב בפלאפון שלי - מעל סקאלת האדום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף ביותר -סכנת חיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקרינה לזמן קצר אין סכנה

ד``ר דני וולף
    14/12/2008

נתחיל מהסוף, בקרינה לזמן קצר אין סכנות בלתי הפיכות. הסכנות הן מקרינה מצטברת של חודשים שנים ועשרות שנים. אז בואי נפסיק קודם כל את ההיסטריה. שנית, המדידה עם המכשיר הזה לא מיועדת לפלא פון, וכלל לא מיועדת לזרם בתדירות הביתית. אם הרגשת כאבי ראש ותחושה מוזרה מהפלאפון זו סיבה מספקת לדבר עם אמצעי הגנה, וייתכן אפילו לבדוק את הטלפון באופן מקצועי, ולשקול אמצעים נגד החברה שמכרה לך פלאפון מקולקל.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו