מונה חשמל וארון כבלים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מונה חשמל וארון כבלים
    אורי
    16/12/2008

שלום, מתחת לסלון של הבית שלי יש בערך 7 מוני חשמל של כל הבניין. באיזה מרחק מהם הקרינה נעלמת? וליד דלת הכניסה של הדירה שלי ישנו ארון שהוא לחיבור כבלים בטלויזיה של כל הבניין. האם ישנה קרינה מארון זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מונה חשמל וארון כבלים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבלים לא מקרין בכלל, כבלי חשמל מסוכ

ד``ר דני וולף
    16/12/2008

חצי הכוס המלאה - כבלים וארון כבלים זניח מבחינת קרינה.
    כבלי חשמל שמן הסתם עוברים מכל הבית ומגיעים לשעון החשמל של הדירות מקרינים חזק, ובכל שעות היום. אני מניח שבמרחק של מטר - שניים הקרינה תהיה זניחה, קרינת רקע, אולם כדאי למדוד. אגב השדה המגנטי של הקרינה עובר קירות, עובר בטון "כמו קונוסים באימון כדורגל"
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבלי חשמל

אורי
    16/12/2008

תודה על המענה המהיר. האם יתכן שבגלל שהמוני חשמל נמצאים תחתיי אז כבלי החשמל של הדירות הצמודות אלי עוברים בקירות שלי גם? בנוסף יש ארון חשמל אצלי בתוך הדירה כמה מרחק עדיף לשמור ממנו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו