מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי זמן השימוש המותר בפלאפוןאיתי22/12/2008
אני בן 17 , וחברה שלי ואני נוטים לדבר הרבה בפלאפון\טלפון...אנחנו חברים כשנה ואני מעריך כי יוצא לנו לדבר כל יום בערך שעה (מתחלקת בין פלאפון לטלפון אלחוטי)...אני יודע שזה לא בריא ואני בטוח שנזק נגרם. שאלתי היא מה היא הרמה המשוערת המסוכנת של דיבור בפלאפון ביום? אני שמעתי מחבר שזה 5 שעות בשבוע אך אני לא סומך על זה... אשמח לקבל תשובה בקרוב... תודה, איתי =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן השימוש המותר בטלפון סלולרי
ד"ר זמיר שליט"א22/12/2008המידע שקיבלת חלקי ולא מדוייק.
עוצמת הקרינה תלוייה במידהת הקליטה של השרת, בה קלט את הטלפון שלך, קלט טוב, יורה לטלפון לשדר חלש ולהיפך.
חבל שתהרוס את הבריאות לפי מידע השאוב ממחקר אפידמיולוגי, או סתם סטטיסטיקה, כי אם תיפגעו זה יהיה לכם 100%.
ככל שתדבר יותר בסלולרי, תגדיל את הסיכוי ללקות במחלת גיל הרבה לפני הזמן. למזלנו, ה- DNA בתאים גדול מאד, וגנים משמעותיים תופסים בו חלק קטן, לכן רוב הפגיעות (מוטציותץ) ב- DNA לא מתבטאות במחלות, אבל עם הגיל מצטברות פ]גיעות בגלל גורמים כימיים וקרינות, עד שמתחילות גם פגיעות בגנים משמעותיים.
אנא, עשו לי טובה אישית, וקנו אוזניות, ובהן תדברו, כשהטלפון רחוק מהגוף.
בקרוב ישווקו בארץ אוזניות חדשות, עם צינורות אוויר לשתי האוזניים, כך ששום אלקטרוניקה לא מגיעה לאוזניים.
מוח יש אחד, ואין לו חלקי חילוף.
כל טוב, וחג שמח,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)