שאלה לגבי זמן השימוש המותר בפלאפון

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי זמן השימוש המותר בפלאפון
    איתי
    22/12/2008

אני בן 17 , וחברה שלי ואני נוטים לדבר הרבה בפלאפון\טלפון...אנחנו חברים כשנה ואני מעריך כי יוצא לנו לדבר כל יום בערך שעה (מתחלקת בין פלאפון לטלפון אלחוטי)...אני יודע שזה לא בריא ואני בטוח שנזק נגרם. שאלתי היא מה היא הרמה המשוערת המסוכנת של דיבור בפלאפון ביום? אני שמעתי מחבר שזה 5 שעות בשבוע אך אני לא סומך על זה... אשמח לקבל תשובה בקרוב... תודה, איתי =]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמן השימוש המותר בטלפון סלולרי

ד"ר זמיר שליט"א
    22/12/2008

המידע שקיבלת חלקי ולא מדוייק.
    עוצמת הקרינה תלוייה במידהת הקליטה של השרת, בה קלט את הטלפון שלך, קלט טוב, יורה לטלפון לשדר חלש ולהיפך.
    חבל שתהרוס את הבריאות לפי מידע השאוב ממחקר אפידמיולוגי, או סתם סטטיסטיקה, כי אם תיפגעו זה יהיה לכם 100%.
    ככל שתדבר יותר בסלולרי, תגדיל את הסיכוי ללקות במחלת גיל הרבה לפני הזמן. למזלנו, ה- DNA בתאים גדול מאד, וגנים משמעותיים תופסים בו חלק קטן, לכן רוב הפגיעות (מוטציותץ) ב- DNA לא מתבטאות במחלות, אבל עם הגיל מצטברות פ]גיעות בגלל גורמים כימיים וקרינות, עד שמתחילות גם פגיעות בגנים משמעותיים.
    אנא, עשו לי טובה אישית, וקנו אוזניות, ובהן תדברו, כשהטלפון רחוק מהגוף.
    בקרוב ישווקו בארץ אוזניות חדשות, עם צינורות אוויר לשתי האוזניים, כך ששום אלקטרוניקה לא מגיעה לאוזניים.
    מוח יש אחד, ואין לו חלקי חילוף.
    כל טוב, וחג שמח,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו