בריום

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• בריום
    נטלי
    22/12/2008

שלום רב לכם אנא ממך דר דני וולף רציתי לשאול אתכם שאלה - בני בן 8 חודשים אמור לעבור בליעת בריום שבמהלכה מצלמים אותו - קרינת רנטגן , מספר צילומים כדי לבדוק את מעבר הבריום עד לקיבה על מנת לשלול רפלוקס ועוד כל מיני מחלות שונות אני חרדה ביותר מבדיקה זו אנא הרגיעו אותי ולו במעט האם קרינת רנטגן מסוכנת באופן בלתי הפיך לתינוק? האם יכול להיגרם לו נזק? אודה לכם מאוד על תשובתיכם המהירה כי אני אמורה לתת את הסכמתי אני ממתינה לתשובתך דר' דני וולף היקר ותודה לך דר זמיר על התייחסותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום ושט בריום לתינוק

ד``ר דני וולף
    22/12/2008

צילום ושט בריום לתינוק כרוך בקרינה מייננת משמעותית. אינני יודע מה כל השיקולים לבדיקה זו. אני סומך על הרופאים שהם עשו את כל השיקולים הן של הקרינה והן של חשיבות הבדיקה.
    לעניות דעתי, כדי לבדוק רפלוקס, לא עושים היום שימוש בצילום ושט בריום, בגלל הקרינה, אלא יש שיטות אחרות כמו גסטרוסקופיה, ניתור חומציות, וכיו"ב
    הייתי ממליץ לך לקבל חוות דעת נוספת של אחד מבתי החולים הגדולים.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו