מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה בזמן טעינת הפלאפוןפאר23/12/2008
שלום, ליד מיטתי ישנו המטען למכשיר הסלולארי האישי, וכשאני הולכת לישון אני מטעינה אותו (נמצא כ-מטר ממני) למשך הלילה. בן-זוגי אמר לי שדווקא בזמן טעינה המכשיר פולט קרינה גבוהה במיוחד ומסכן אותי יותר. שאלתי האם יש אמת בדבר? (למיטב ידיעתי הקרינה היא באותה רמה עם ובלי טעינה, והפרט הזה חדש לי לגמרי). כמו-כן רציתי לשאול האם יש טווח זמן מסויים שמעבר אליו השימוש בסלולארי נעשה מסוכן במיוחד, -נניח פר יום, או מס' שעות בשבוע, או ביום?.... או כמות זמן לשיחה ?... וגם: - עד כמה ההבדל משמעותי אם הדיבור הוא עם או בלי אזניה? תודה רבה, :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני בני הזוג צודקים
ד``ר דני וולף23/12/2008לפלאפון יש קרינה של גלי רדיו אתם הוא מתקשר עם האנטנה וכך אפשר לדבר. הקרינה הזאת משתנה לפי הקרבה לאנטנה באזור הדיבור. הקרינה הזאת קיימת גם כשהטלפון נמצא בסטנד ביי כשלא מדברים אתו בכלל. קרינה זו איננה משתנה כשמטעינים את הטלפון.
קרינה נוספת היא קרינת השדה האלקטרומגנטי בתדירות הביתית, כלומר הקרינה מהמטען בזמן שטוענים את הטלפון. אגב הקרינה במקרה זה היא מהמטען עצמו, (הקופסה שנכנסת לשקע בקיר) ולא מהחיבור לטלפון, והיא קיימת (אמנם פחות) גם כשהטלפון סיים להיטען. הקרינה היא דיי חזקה אם כי במרחק של מטר היא אמורה להיות אפסית, תבדקי רק אם המרחק של מטר הוא מהטלפון וגם מהשקע בקיר אליו תקוע המטען.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, ענית, אבל
פאר25/12/2008לא התייחסת לשתי השאלות האחרות שלי: - האם יש טווח זמן מסויים מוגדר שמעבר אליו הסיכון גובר? - האם יש הבדל משמעותי בשיחה עם אזניה או ללא? תודה שוב, פאר :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין זמן לדיבור בטלפון כמה שפחות!!!
ד``ר דני וולף25/12/2008אין טווח זמן מסוים שמעבר אליו הסיכון גובר. כל חשיפה לקרינה נספרת ונרשמת. דיבור עם אוזניות מוריד את הקרינה לטווח נמוך מאוד ובכל מקרה חובה להשתמש בו וגם כך לקצר בשיחה תמיד טוב.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)