מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינת הסלולארי על הראשנטלי23/12/2008
שלום, בת 30. לצערי בשימושי יותר מ 10 שנים נייד סלולארי. אני משתדלת להנמיך שעות דיבור בסלולרי אך אולי נעשה כבר נזק.. בלילות כשאני מנסה להרדם אני מרגישה "עומס" בצד אחד של הראש, במקרה בצד שבו אני משוחחת בנייד. איך ניתן לדעת שחלילה לא נעשה נזק? איך אפשר לבדוק מבועד מועד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה לראש - נטלי
זמיר שליט"א23/12/2008הקרינה הסלולרית פותחת פתחים מיקרוסקופיים בכלי הדם במוח, ודרכם יוצא נוזל של הדם ומצטבר בחללים במוח, לכן ניגרמים לחצים במוח, שלעיתים גורמים לכאבי ראש. יש אנשים שזה מופיע אצלם יותר. זו נקראת פריצת ה- BBB המחסום בין הדם למוח. בדרך כלל כשמפסיקה החשיפה לקרינה, הנוזל נעלם לאחר זמן, אבל גם יכול להיגרם נזק בפגעה בריקמת המוח עצמה. מה עושים ? קודם כל מדברים רק עם אוזנית, כשהטלפון רחוק גם במצב כוננות מהראש ומהגוף בכלל. צריך לחכות כמה ימים ולראות אם הלחץ נעלם. אני מקווה שכן. אם לא יעלם לגמרי, כדאי לפנות לרופא בהקדם. הבעייה שרוב הרופאים אינם מתמצאים בנזקי קרינה, אבל אם יש משהו חשוד, הרופא אמור לשלוח לבדיקה יותר יסודית, כגון MRI וכיוב'. כל טוב, זמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר 10 שנים קרינה יש לשים לב
ד``ר דני וולף23/12/2008צריך להבדיל בין התחושות הזמניות הלא נעימות של השימוש בפלאפון כמו כאבי ראש, זמזום באוזניים וכיו"ב. התופעות הזמניות הנן כולן בר חלוף ועוברות בתוך יום יומיים אם לא משתמשים בפלאפון.
לעומת זאת הנזקים הרצניים יותר כמו סרטן לא עלינו שנוצרים כנראה אצל אנשים בודדים בעלי מבנה גנטי מסוים, ולאחר עשרות שנות שימוש בטלפון, הם חמורים.
עצתי היא שתפסיקי לדבר בטלפון לשבוע, או שתעברי לדבר עם אוזניות, ואם המצב ימשך לכי לרופא שיבדוק אותך ויחליט על המשך הבדיקות. לשלול בוודאות גידול שנובע מהטלפון (ACUSTIC NEURINOMA; או גידולי מוח אחרים או גידולים בבלוטת הרוק) זה רק ב- MRI, אם כי בלי שום סימנים נוספים, כמו בדיקות שמיעה לא טובות וסימנים נאורולוגיים אחרים, אין הצדקה לביצוע בדיקה יקרה זו.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם. ד"א לאיזה רופא
נטלי24/12/2008אני צריכה לפנות במידה וזה לא עובר. נוירולוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל רופא משפחה
ד``ר דני וולף24/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)