קרינה מאנטנה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מאנטנה
    שיר
    24/12/2008

שלום רב, כשרכשתי את דירתי לא הייתה אנטנה בקירבתה .ב5 שנים האחרונות התקינו אנטנה בומבסטית כ-60 מטר מדירתי .( אנטנה של סלקום) הזמנתי מודד לפני כשנתיים ונאמר לי שבסלון הקרינה 1.50 בחדר השינה 0.60 ובאמבט 0.90 עוד אמר שבחדר זה מזערי האם זה נכון ? ומה לגבי הסלון 1.50 אמר שניתן לרכוש חלון רשת נגד קרינה בערך 3000 ש"ח האם זה מספיק כדי להיות מוגנת ? אם לא ההגנה של החלון האם אפשר להיות בסלון ?אמנם זנחתי את הנושא אבל לאחרונה מאד מודאגת בגלל כאבי ראש חזקים אמנם אחת לחודש אבל בכל זאת החלטתי לקחת את הנושא בצורה רצינית אשמח מאד לתשובתך בברכה ותודה שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה מאנטנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מאנטנה - מיגון

ד"ר זמיר שליט"א
    24/12/2008

צריך לפעול בכמה מישורים:
    1. במקום חלון רשת כל כך יקר, ניתן לצפות את הזכוכית בציפוי שקוף בולם קרינה סךולרית, ןקרינת על סגול, במחיר 120 ש"ח למטר רבוע. זה בולם למעל מ- 99% מהקרינה, ולמתקין יש מד קרינה.
    אם תרצי אשלח לך מס טלפון שלו.
    אני לא מקבל אחוזים.
    2. בקשי ממשרד איכ"ס 02-649-5869 את סקר הבטיחות של האנטנה (כתובת מדוייקת !), וכן היתר הקמה והיתר הפעלה. נא לא להזכיר את שמי שם, כחי הם לא אוהבים אותי (ויש להם סיבות טובות לכך). תגידי שאת אמא מודאגת, לילדים יש כאבי ראש, וכיוב'.
    היא תשלח לך את המסמכים בדוא"ל, ושלחי לי אותם בהקדם. אני אעביר אותם למהנדס והוא יודיע לך ישירות תוך יום מה מדת הסיכון.
    3. פעולה ציבורית, הפגנת שכנים, סגירת בית ספר, רעש עם תיקשורת. החברות הסלולריות רגישות לכך.
    שמרי על קשר,
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו