סוגי אוזניות לפלאפון

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• סוגי אוזניות לפלאפון
    נטלי
    24/12/2008

האם יש הבדל בין שימוש באוזניות BLUTOOTH אלחוטיות לאוזניות רגילות? מה עדיף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוגי אוזניות לפלאפון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שני סוגי האוזניות טובים.

ד``ר דני וולף
    24/12/2008

שני סוגי האוזניות טובים, בוודאי טובים מאשר בלי כלום.
    לכל סוג יתרון משלו, אוזניות הבלוטוס מקרינים בעוצמה נמוכה מאוד כל הזמן, ואילו האוזניות האחרות מעבירות חלק מזערי מהקרינה של הפלאפון אולם כשהפלאפון מתאמץ מאוד במרחק רב מהאנטנה, הן די חזקות, ומקרינות ישר למוח.
    הכי טוב להשתמש ברמקול של הפלאפון ממרחק של כ- 60 ס"מ מהגוף אז אין קרינה בכלל, או אוזניות עם צינורית הולכה, שעדיין אינן בהישג יד בארץ.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוגי אוזנית

ד"ר זמיר שליט"א
    24/12/2008

יורשה לי להוסיף על דברי ידידי המלומד, ד"ר וולף: לפני כמה ימים ראיתי כבר דוגמאות לאוזניות חדשות, שהביא לי יצרן אוזניות ישראלי, עם צינורות אוויר לאוזן, שבאות לשתי אוזניים. מעבירות אפס קרינה, אסטתיות, ויעילות מאד, מתיישבות על כל אוזן.
    יהיה פירסום הולם לאוזניות אלו, או תשאלי אותי מדי שבועיים.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן ניתן להשיג אוזניות מהסוג הזה

דניאל בראל
    23/06/2009

שלום,
    הייתי מעוניין לדעת היכן ניתן לרכוש אוזניות מהסוג הזה (שלא פולטות קרינה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוזניות עם צינור אויר

ד``ר דני וולף
    23/06/2009

לו היית מסתכלת בראש העמוד היית רואה את הטלפון היכן ניתן להשיג את האוזניות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת לשאלה...

שירה
    12/07/2009

איפה ניתן להשיג אוזניות שלא פולטות קרינה בכלל? שאלה נוספת אני מעונניינת לקנות פלאפון שלצערי, יש בו רמת קרינה יחסית גבוהה 1.18 W/kg. השאלה אם אני משתמשת באוזניה זה מפחית את רמת הקרינה ל-0? האם זה הופך את השימוש בפלאפון יחסית לבטוח? ודבר נוסף, אם כאשר אני סתם משתמשת בפלאפון לא דווקא לדיבור, אלא לשליחת הודעות נגיד גם אז הקרינה שהוא פולט גבוהה?

תודה שירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת לשאלה

ד"ר זמיר שליט"א
    15/07/2009

ראשית אנא קראי את ההודעה לעיל.
    אוזניות עם צינור אוויר מנחיתות את הקרינה באופן מעשי לאפס מבחינת נזק.
    שנית תרחיקי את הטלפון מהגוף, לכל הישומים, סמסומים וכיוב'. כי גם אם הטלפון לא בשיחה, או לא משדר הודעה, הוא משדר מדי דקה או זמן דומה, (תלוי בשרת) סיגנל חזק, להודיע שאת זמינה לכל שיחה. לכן אין טעם לדסקס כל מצב לחוד, כי במציאות הכל מתערבב.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו