חדר שנאים מול דירת מגורים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• חדר שנאים מול דירת מגורים
    טל
    24/12/2008

רכשנו דירה בקומה שניה (על עמודים), הדירה משקיפה על חצר ובה חדר שנאים- 2 שנאים, כ"א 630, ביחד 1260. חדר השנאים רחוק מהדירה מטרים ספורים בלבד, 5 מטר אולי פחות. ניסיתי לבדוק עם חברת חשמל שאומרים שאם המרחק הוא מעל 3 מטר, אין כל סכנה. שאלתי- מה יכולות להיות ההשלכות של חדר השנאים המתוארעל הדירה? האם מומלץ לבצע בדיקת קרינה? האם הקרינה גבוהה יותר בשעות מסוימות? יש לנו ילדים קטנים, כך שהמצב מאד מלחיץ האם ניתן לעשות משהו כדי למגן את חדר השנאים? האם יש צורך למגן בכאלו עוצמות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדר שנאים מול דירת מגורים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדר שנאים ליד חדר ילדים מחייב בדיקה

ד``ר דני וולף
    24/12/2008

ייתכן מאוד שחברת החשמל צודקת והשדה המגנטי שמגיע לדירתך הוא נמוך מאוד, אולם בלי בדיקה מדוקדקת לא הייתי ישן בשקט.
    אתה חייב למדוד את השדה המגנטי, תוכל לפנות לידידי הצדיק המלומד הד"ר שליטא להשאלת מכשיר ולמדוד בעצמך את השדה המגנטי בחדר הילדים ובדירה כולה
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאורית

זמיר שליט"א
    01/01/2009

במדידת קרינה עצמית, אני משאיל מכשירים (ללא תמורה), וגם נתרמו לי שלושה מכשירים. אודה לך אם תפרטי כיצד תעזרי כאן. כל טוב, זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדר שנאים לייד חדר ילדים מחייב בדיק

ד"ר זמיר שליט"א
    01/01/2009

כפי שכתב ידידי המלומד ד"ר וולף, יש לבדוק, ובהקדם.
    אני אשאיל לך מכשיר למדידה עצמית.
    הבעייה כרגע, שאני בארה"ב, וחוזר רק ב- 20 בחודש.
    מה שצריך לעשות, קודם כל להרחיק את המיטות ככל האפשר ממקור השדה המגנטי,
    אם תרצו לחכות עד אז. ובינתיים נסה מבחן פשוט, הפעל מחשב על קיר המקום החשוד. אם המסך מרצד, סימן שהשדה המגנטי מעל 10 מיליגאוס.
    אם יש בעייה, ניתן גם לשכור מכשיר מחברת אנווירוסנס ברעננה, המנהל יאיר פרויליך. מספר טלפון איני מוסר, כי זה שברשותי הוחלף, ואני בחו"ל.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו