מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חדר שנאים מול דירת מגוריםטל24/12/2008
רכשנו דירה בקומה שניה (על עמודים), הדירה משקיפה על חצר ובה חדר שנאים- 2 שנאים, כ"א 630, ביחד 1260. חדר השנאים רחוק מהדירה מטרים ספורים בלבד, 5 מטר אולי פחות. ניסיתי לבדוק עם חברת חשמל שאומרים שאם המרחק הוא מעל 3 מטר, אין כל סכנה. שאלתי- מה יכולות להיות ההשלכות של חדר השנאים המתוארעל הדירה? האם מומלץ לבצע בדיקת קרינה? האם הקרינה גבוהה יותר בשעות מסוימות? יש לנו ילדים קטנים, כך שהמצב מאד מלחיץ האם ניתן לעשות משהו כדי למגן את חדר השנאים? האם יש צורך למגן בכאלו עוצמות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדר שנאים ליד חדר ילדים מחייב בדיקה
ד``ר דני וולף24/12/2008ייתכן מאוד שחברת החשמל צודקת והשדה המגנטי שמגיע לדירתך הוא נמוך מאוד, אולם בלי בדיקה מדוקדקת לא הייתי ישן בשקט.
אתה חייב למדוד את השדה המגנטי, תוכל לפנות לידידי הצדיק המלומד הד"ר שליטא להשאלת מכשיר ולמדוד בעצמך את השדה המגנטי בחדר הילדים ובדירה כולה
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאורית
זמיר שליט"א01/01/2009במדידת קרינה עצמית, אני משאיל מכשירים (ללא תמורה), וגם נתרמו לי שלושה מכשירים. אודה לך אם תפרטי כיצד תעזרי כאן. כל טוב, זמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדר שנאים לייד חדר ילדים מחייב בדיק
ד"ר זמיר שליט"א01/01/2009כפי שכתב ידידי המלומד ד"ר וולף, יש לבדוק, ובהקדם.
אני אשאיל לך מכשיר למדידה עצמית.
הבעייה כרגע, שאני בארה"ב, וחוזר רק ב- 20 בחודש.
מה שצריך לעשות, קודם כל להרחיק את המיטות ככל האפשר ממקור השדה המגנטי,
אם תרצו לחכות עד אז. ובינתיים נסה מבחן פשוט, הפעל מחשב על קיר המקום החשוד. אם המסך מרצד, סימן שהשדה המגנטי מעל 10 מיליגאוס.
אם יש בעייה, ניתן גם לשכור מכשיר מחברת אנווירוסנס ברעננה, המנהל יאיר פרויליך. מספר טלפון איני מוסר, כי זה שברשותי הוחלף, ואני בחו"ל.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)