מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ארון ירוק צמוד לבית-מסוכן? דחוףשלומי25/12/2008
שלום, אנו עומדים לשכור בית ברחוב מרדכי שבשכונת תל-גנים ברמת גן, וצמוד אליו קיים מעין "ארון חשמל" (אין לי מושג אם מדובר בחשמל או משהו אחר), מחלקו העליון יוצאים שני גופים: האחד דמוי מוט עגול ולבן באורך של 1מ' ובעל קוטר של 5ס"מ לערך, והשני דמוי אנטנת טלביזיה של פעם (כאלה שהיו על הגגות בשנות ה70). הארון צבוע ירוק, גובהו בערך 1.70מ', רוחבו בערך 1מ' ועומקו בערך 20ס"מ. הארון נעול במנעולים. לדברי אחד השכנים, ארון זה משמש לשליטה על הדלקת תאורת הרחוב. הארון ממוקם על המדרכה ואינו מתוחם בגדר. מאחר ויש לי ילדים ותינוקת בת יומה, שאלתי היא מהו אותו ארון? האם מדובר בארון שבסה"כ מכיל מתגים (שאלטרים) ואינו מסוכן? האם מדובר בארון של המשרד לאיכות הסביבה שמכיל אנטנות לניטור?? ובקיצור האם מדובר בארון שמכיל בתוכו חומרים/גופים או פעילות מזיקה כלשהיא? כלומר האם יתכן ויש קרינה מסוכנת למי שביתו צמוד לארון מסוג זה? דיברתי עם חברת החשמל והם לא ידעו לתת לי תשובה. תשובתכם מאוד חשובה לי כדי לקבל החלטה מהירה על חתימה או אי חתימה על חוזה השכירות. תודה, שלומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארון ירוק
ד"ר זמיר שליט"א26/12/2008עניתי לך.
קח מכשיר, מדוד והחזר.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שלומי26/12/2008ברצוני להודות להנהלת האתר ובמיוחד לד"ר שליט"א על מהירות התגובה ועל עזרתו הנדיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)