ארון ירוק צמוד לבית-מסוכן? דחוף

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• ארון ירוק צמוד לבית-מסוכן? דחוף
    שלומי
    25/12/2008

שלום, אנו עומדים לשכור בית ברחוב מרדכי שבשכונת תל-גנים ברמת גן, וצמוד אליו קיים מעין "ארון חשמל" (אין לי מושג אם מדובר בחשמל או משהו אחר), מחלקו העליון יוצאים שני גופים: האחד דמוי מוט עגול ולבן באורך של 1מ' ובעל קוטר של 5ס"מ לערך, והשני דמוי אנטנת טלביזיה של פעם (כאלה שהיו על הגגות בשנות ה70). הארון צבוע ירוק, גובהו בערך 1.70מ', רוחבו בערך 1מ' ועומקו בערך 20ס"מ. הארון נעול במנעולים. לדברי אחד השכנים, ארון זה משמש לשליטה על הדלקת תאורת הרחוב. הארון ממוקם על המדרכה ואינו מתוחם בגדר. מאחר ויש לי ילדים ותינוקת בת יומה, שאלתי היא מהו אותו ארון? האם מדובר בארון שבסה"כ מכיל מתגים (שאלטרים) ואינו מסוכן? האם מדובר בארון של המשרד לאיכות הסביבה שמכיל אנטנות לניטור?? ובקיצור האם מדובר בארון שמכיל בתוכו חומרים/גופים או פעילות מזיקה כלשהיא? כלומר האם יתכן ויש קרינה מסוכנת למי שביתו צמוד לארון מסוג זה? דיברתי עם חברת החשמל והם לא ידעו לתת לי תשובה. תשובתכם מאוד חשובה לי כדי לקבל החלטה מהירה על חתימה או אי חתימה על חוזה השכירות. תודה, שלומי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארון ירוק

ד"ר זמיר שליט"א
    26/12/2008

עניתי לך.
    קח מכשיר, מדוד והחזר.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שלומי
    26/12/2008

ברצוני להודות להנהלת האתר ובמיוחד לד"ר שליט"א על מהירות התגובה ועל עזרתו הנדיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו