קרינה ממערכת UPS

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה ממערכת UPS
    רונית
    28/12/2008

שלום , יש לי 2 שאלות : 1)האם יחידות המידה למדידת קרינה ממכשירי חשמל זהה לזו של קרינה מאנטנות סלולריות? 2)אני יושבת בחדר שבינו לבין חדר השרתים מפריד מסדרון.מערכת ה-UPS נמצאת בצמוד לקיר שגובל במסדרון. אני יושבת מרחק של 5 מטר ממערכת ה-UPS לפני כמה חודשים הזמנו מודד קרינה שמצא שהקרינה הכי גבוהה בחדר היא 0.93 מיליגאוס וטען שהקרינה נמצאת רק במסדרון ולא משפיעה על החדר . האם אפש לסמוך על תוצאות הבדיקה שלא ישתנו ? כמו כן אנו חוששים משום שאנו עוברים במסדרון כמה פעמים ביום ונחשפים לקרינה הגבוהה שנמצאת במסדרון ,האם עלינו לדאוג? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה ממערכת UPS

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה ממערכת UPS

ד"ר זמיר שליט"א
    28/12/2008

1. היחידות אינן זהות: קרינה ממכשירי חשמל נמדדת כשדה מגנטי, בתדר רשת החשמל 50 הרץ, ליתר דיוק, כשטף מגנטי: ביחידות מיליגאוס. קרינה סלולרית נמדדת כשדה חשמלי בתדר של מיליוני הרץ, ביחידות מיקרוואט לס"מ רבוע.
    מערכת האל פסק UPS משרה שדה מגנטי חזק מאד, אולם לאחר כ- 2 מטר הוא דועף עד לרקע, לכן 5 מטר זה בטוח.
    משרד איכ"ס מרשה לחשוף את הציבור ל- 2 מיליגאוס למשך זמן בלתי מוגבל. אני יותר מחמיר, ולא מוכן יותר מ- 1 . אגב, משרד איכ"ס אישר עד לפני שנים ספורות עד 1000 מיליגאוס, אח"כ ירד ל- 10 ועכשיו ירד ל- 2 .
    לעיתים בחורף בגלל מיטנעם בעננים, או סערה מגנטית, או הופעת כתמים על השמש,
    עולה הרקע פעמים רבות עד 3 מיליגאוס, ולפני כחודש מדדתי פעם אפילו 5 מיליגאוס,
    במקום שיש בדרך כלל כ- 1 .
    השורה האחרונה: במסדרון שלכם השדה המגנטי לא מסוכן.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה ממערכת UPS

רונית
    26/01/2009

שלום בהמשך לתשובתך לא כ"כ הבנתי האם חשיפה של כמה פעמים ביום למשך כמה שניות כל פעם לשדה מגנטי גבוה (מעבר במסדרון שמאחורי הקיר שלו יש UPSׂ )היא מסוכנת? תודה ,רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשיפה ל- UPS

זמיר שליט"א
    26/01/2009

חשיפה של שניות בכל פעם, לשדה מגנטי של UPS, אינה מסוכנת. כל טוב, זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו