מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חשיפה לקרינהרני28/12/2008
שלום, סמוך למקום העבודה שלי יש אנטנות סלולריות. על פי התקן - אין חריגה, אך אני באופן אישי מרגיש תחושה של כבדות על הראש, טשטוש, סחרחורת וכאבי ראש כמה דקות אחרי שאני נכנס למשרד,, ואני מאמין שזאת תוצאה ישירה של החשיפה לקרינה (למרות שיש שכבת מיסוך על החלון). כמובן שמרבית העובדים שאיתם אני מדבר על כך לא מרגישים את אותם הדברים, אבל נראה לי שכמו בהרבה דברים אחרים - הרגישות שלי גבוהה יותר. האם יש דרך להוכיח רגישות בנאדם לקרינה? אצל איזה סוג רופא אני יכול לבדוק האם קיים נזק מצטבר (החל מגיל 16 היו לי סחרחורות לא מוסברות)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפה לקרינה
ד"ר זמיר שליט"א28/12/2008יש אנשים כ- 8% מהאוכלוסיה שהם רגישים לקרינות. הם חשים בקרינות אפילו אם הן חלשות מאד.
כנראה זה מתאים לך.
כדאי למדוד את הקרינה. אוכל להשאיל לך מכשיר למדוד את הקרינה אבל אני טס ביום ג' לארה"ב, כשאשוב בתאריך 20 בינואר, תוכל להתקשר אתי.
איזו שכבת מיסוך על החלון איני יודע, ואם היא יעילה.
יתכן גם שבמשרד יש קרינה, מאנטנת הגבר על התקרה, או מטלפונים סלולרים של חברים לעבודה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות לקרינה אלקטרומגנטית
ד``ר דני וולף29/12/2008רגישות לקרינה אלקטרומגנטית קיימת ללא צל של ספק, אולם היא הרבה יותר נדירה ממה שנהוג לחשוב, ורוב האנשים החושבים שהם רגישים, ההרגשה אצלם היא פסיכולוגית, וכמעט אין אפשרות להבדיל בין הרגשה שהיא אמיתית ולבין הרגשה שהיא פסיכולוגית כי שתי ההרגשות ( זו האמיתית, וזו הפסיכולוגית) מרגישות ומתנהגות אותו הדבר.
הדרך היחידה להבדיל בין הרגשה אמיתית ובין הרגשה מדומה היא ניסיון ותהיה; לנסות בעיניים סגורות, להיחשף לקרינה מכל הסוגים ולנחש בעיניים סגורות מתי מקור הקרינה עובד, ומתי מקור הקרינה לא עובד. במקרה שלך אולי ניסיון של חופשה של שבוע יכולה לעזור לראות אם יש בעיה או לא, אם כי גם אצלי כשאינני רגיש לכלום, כל הרגשת העייפות שלי הייתה משתפרת לאחר שבוע חופש.
לציין שרגישות לקרינה אלקטרומגנטית אינה בהכרח קשורה לנזקים אחרים מצטברים הגורמים לסרטן או למחלות אחרות בהשוואה לאותה חשיפה אצל אלו שלא רגישים לקרינה.
לציין עוד דבר. יש כל מיני דרגות וביטויים של רגישות לקרינה אלקטרומגנטית, החל מהרגשת אי נוחות, זמזום באוזניים ואפילו שריפה בכל העור בכל שבריר של קרינה, ועד להרגשת אי הנוחות שכולנו מרגישים מי פחות ומי יותר כשמצמידים פלאפון לאוזן.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)