ד"ר שליטא הנכבד שאלות:

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• ד"ר שליטא הנכבד שאלות:
    אורית
    31/12/2008

ד"ר שליטא היקר שלום, יש לציין שפורום זה מוצלח ועונה על הרבה שאלות של המשתתפים . למה אתה מפחד שלא יזכירו את שמך במשרד להגנת הסביבה. ממתינה לתשובה אורית פינטו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר שליטא הנכבד שאלות:

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לאורית

זמיר שליט"א
    01/01/2009

אינני מפחד שיזכירו את שמי במשרד איכ"ס. יש לי איתם מחלוקת כבר כ- 9 שנים משהתחלתי להשתתף במאבקים הציבוריים כנגד הקרנת הציבור, להופיע בועדות בכנסת ובפורומים אחרים, היצגתי את הנזקים מהקרינות, ובהתחלה נתקלתי ביחס לא אוהד, אם לומר את המעט. כיום משרד זה ישר קו אתי בחלק ניכר ממה שהיצגתי, לגבי הסיכונים לציבור, בפרט בצורך בזהירות מונעת. הצגת השם שלי במשרד זה מייד מכניסה אותם למיגננה, שיתכן שבעטייה לא יקבל הפונה את המידע שמבקש, אלא עלולים להתחמק ולהפנות לאתר שלהם ולמידע שלא תמיד נגיש, או יודיעו לו ש-"הכל לפי התקן המחמיר ביותר", מה שממש אינו נכון, ושאר תשובות שאינן מדוייקות, גם כאן אם לומר את המעט, ובידי תשובות כאלו מהעבר. לכן כדי שהפונה יקבל תשובה יותר עניינית ומפורטת, אני מציע להימנע מלהזכיר את שמי, כדי שלא יתייחסו אליו מראש עם תוית שהוא פונה מטעמי. כל טוב, זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו