מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה תיאורטיתניב31/12/2008
נניח שאני נמצא בקרבת אנטנה שפולטת קרינה אלקטרו-מגנטית. מרחק האנטנה ממני- מטרים בודדים. גובה האנטנה- 30 מ'. האנטנה משדרת למרחק של כמה *מאות* ק"מ. מהי רמת הסיכון אם אני נמצא שם מידי שבוע, במשך מס' שעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מאנטנה קרובה
זמיר שליט"א31/12/2008האנטנה אינה מכוונת עליך, אלא כפי שאמרת היא נותנת שירות לצרכנים רחוקים. מתחת לאנטנה (כמעט) אין קרינה, כך שזה אמור לא לסכן אותך, אבל, אם בסביבה יש מבנים או עצמים אחרים, הם מחזירים את הקרינה ואתה עלול לספוג בכל זאת. בוא נעשה שני דברים: 1.: תבקש ממשרד איכ"ס את סקר הבטיחות של האנטנה+היתר הקמה+היתר הפעלה. בטלפון 02-649-5869, אסור להזכיר שהתייעצת אתי. תגיד שליידך יש אנטנה ואתה מודאג. ישלחו לך את זה בדוא"ל, ומייד תשלח לי. אני אעביר למהנדס שיענה לך ישירות אם האנטנה מסכנת אותך. תצרף תרשים, או תיאור היכן האנטנה והיכן אתה, כיוון, מרחק, וכיוב'. 2. תוכל למדוד את הקרינה בעצמך. אשאיל לך מכשיר (ללא תמורה). אבל את זה, רק כשאחזור. כרגע אני בארה"ב, עד ה- 20 בחודש. כל טוב, זמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבדוק את זה. בכל מקרה לגבי העצמים
ניב20/01/2009יש מבנים סביב האנטנה- אך כולם נמוכים ממנה. למעט- עמודים נוספים שהם בגובה של האנטנה (או מעט גבוהים יותר) אך כל אחד מהם נמצא במרחק של כמה עשרות/מאות מ' מהאנטנה. עצים ספורים שגם הם בגובה של האנטנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשאל את זה אחרת-
ניב20/01/2009לאו דווקא עמודים. פשוט עצמים נוספים (יש הבדל בהחזרה בין עמוד לעץ?) בודדים שכולם נמצאים במרחק של כמה עשרות/כמה מאות מהאנטנה- האם גם הם יכולים להחזיר? מעניין אותי להשוות בין אנטנה שמשדרת למרחקים רחוקים כאלה שעליה אני שואל, לבין אנטנה סלולרית סטנדרטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבדוק - לגבי העצמים
ד"ר זמיר שליט"א20/01/2009העצמים האלה מפזרים את הקרינה, ובולמים אותה חלקית
כל טוב,
זמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה תיאורטית
ד"ר זמיר שליט"א20/01/2009גם התשובה תיאורטית: אם האנטנה סלולרית, ממש למטה כמעט אין קרינה. אם האנטנה משדרת בתדרי רדיו מסחרי, אז יש סיכון.
הסיכון תלוי בעוצמת הקרינה אליה אתה נחשף.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)