גלאי מתכות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• גלאי מתכות
    שני
    01/01/2009

שלום, בעבודתי השוטפת אני משתמשת בגלאי מתכות מסוגים שונים מספר פעמים בשבוע למשך מספר שעות בכל פעם. אני מבינה כי גלאי מתכות פולטים שדה מגנטי. שאלתי היא האם יש בכך סיכון כלשהו? האם גם לשדה מגנטי השפעות כמו של קרינה אלקטרומגנטית ומה בעצם ההבדל? והאם יש דרך להגנה עצמית מפני הקרינה הנפלטת מהמכשירים? אשמח לקבלת תשובה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלאי מתכות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מגלאי מתכות

ד"ר זמיר שליט"א
    01/01/2009

ככל מכשיר חשמלי, בפעולה,, גם גלאי מתכות פולט שדה מגנטי.
    אני מדדתי כמה ממכשירי הביטחון כמו המוצבים בתחנות רכבת, אוטובוס וכיוב', והיה שדה חזק מאד. בשער הבודק את האנשים הנכנסים יש שדה חזק מאחד העמודים, אם אני זוכר נכון, מהעמוד השמאלי. גם ממגנומטר הבודק על הגוף יש שדה מגנטי חזק.
    ההמלצה שלי, להתרחק בזמן שאין צורך, כמה שאפשר ממכשירים אלה, ומתי שאפשר. בשום אופן לא להישען על העמוד, ולא לשים את המגנומטר על הגוף.
    לא שאלת, אבל אם אתה גם מחזיק מכשיר קשר, ווקי-טוקי, גם הוא מקרין שדה מגנטי חזק (בנוסף לקרינת השידור).
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

שני
    01/01/2009

קודם כל, תודה רבה על התשובה. רציתי לדעת בנוסף האם ההזהרות שלך תקפות גם לגבי גלאי מוקשים למיניהם? והאם אתה מכיר דרך כלשהי בעזרתה ניתן להישמר מהקרינה כאשר המכשיר כן דולק (חליפות הגנה וכדומה..?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה של שני

זמיר שליט"א
    01/01/2009

התשובה תקפה גם לגבי גלאי מוקשים, אולם לא מדדתי מהם. אוכלך להשאיל מכשיר מדידה (ללא תשלום) למדידה ממכשירים כאלה. שום בגד מגן לא יעזור כנגד שדה מגנטי. כשיצא קשה מאד לעצור אותו עד בלתי אפשרי, ישנם אמצעים אולםפ הןם יקרים מאד ולא ישימים לביגוד. רק המרחק במידת האפשר. אין מה לצלצל אלי, אני עכשיו בארה"ב, אני חוזר ב- 20 לחודש. מי שבביתי עכשיו לא מבין במכשירים אלה. כל טוב, זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השדה המגנטי הוא המסוכן אין הגנה

ד``ר דני וולף
    02/01/2009

השדה המגנטי הוא הקומפוננטה המסוכנת בקרינה האלקטרומגנטית בתדירות הביתית.
    את השדה המגנטי שום דבר לא עוצר, לא קירות, לא בטון ולא כלוב פרדיי. רק המרחק הוא המגן היחיד מפני השדה המגנטי.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו