קרינה בבסיס

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה בבסיס
    חייל
    05/01/2009

שלום , אני חייל שמשרת באחד הבסיסים במרכז ומעל הבניין שלנו יש פשוט עמוד אנטנות ענקי (שטוענים שאלה לא אנטנות סלולריות) , הרבה חיילים ניסו לדבר וכל הבכירים טוענים שבגלל שאנחנו נמצאים מתחת לאנטנות אז אין קרינה קצת מדאיג לשרת שם יותר מ3 שנים ולהיות יחסית הרבה באזור איך אפשר למדוד את הקרינה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה בבסיס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה בבסיס

ד"ר זמיר שליט"א
    06/01/2009

הצבא אינו מנדב מידע על קרינה וניפגעיה. זה בדוק.
    בקיצור רב, להיות מתחת אנטנה סלולרית, לא מסוכן, כי אלומת הקרינה באנטנה כלל כיוונית, מתפשטת לכל הכיוונים, בדומה לבייגל, והיא מגיעה לקרקע רק לאחר 50 עד 300 מטרים.
    לא ברור מה האנטנה "שלכם", ורוב הסיכויים שעל תורן אחד יש גופי שידור שונים, בתדרים שונים, ועוצמות שונות.
    למדוד את הקרינה המצרפית שאולי מסכנת אותכם, זה די פשוט, אני משאיל מכשיר ללא תשלום כמובן, ותמדוד לבד. ההדרכה נמשכת דקה עד שתיים. הבעייה שאני עכשיו בארה"ב, ואני חוזר רק ב- 20 לחודש.
    מי שבביתי אינו מתמצא במכשיר, ולא ישאיל אותו.
    לכן, אנא התקשר אתי לאחר ה- 20 בחודש, ותקבל מכשיר למדידה בבסיס.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו