קרינה משעון מעורר - שאלת המשך ...

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה משעון מעורר - שאלת המשך ...
    רונן
    06/01/2009

בהמשך לשאלתי ושאלה נוספת לאחרונה בפורום , : לגבי שעון מעורר המחובר לחשמל ( ישירות ללא טרנספורמטור וללא רדיו ) , לצערי חליתי בסרטן ( לימפומה ) ואני כעת רגיש נפשית לעניין הקרינה . היה לי שעון כזה, קטן עם ספרות מוארות באדום ליד המיטה,עקב המלצתכם באתר , אינני משתמש יותר בשעון זה, החלפתי אותו בשעון דיגיטלי הפועל על בטריות, ואינני מרוצה מהפתרון ( אין לו תאורה בלילה ) לא מבין: שעון מעורר חשמלי ( אם או בלי רדיו ) ליד המיטה הינו מוצר כה שכיח , מה עושים כולם ? לא מצאתי פתרון להתעורר בבוקר ( אין לי אפשרות להרחיק השעון מעבר ל40 ס"מ מהראש ) אם כך כיצד אנהג ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעון מעורר

ד"ר זמיר שליט"א
    07/01/2009

הפתרון פשוט, שים את זה המחובר לחשמל, רחוק, על אצטבא, או שולחן מרוחק, אבל שתוכל לקרוא את הספרות. אתה גם יכול לכוון אותו שיעיר אותך.
    אתה יכול גם לכוון את השעון על הבטריות שהוא יעיר אותך.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעון על חשמל מקרין

ד``ר דני וולף
    07/01/2009

שעון על חשמל מקרין כי חייב שיהיה לו טרנספורמטור גם אם הוא אינו נראה.
    הקרינה אפסית ממרחק של 60 ס"מ - 1 מטר.
    לימפומה היא אחד הסרטנים הכי חשודים שבאים מקרינה.
    בברכת בריאות שלמה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו