מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מאנטנהחסויה12/01/2009
אני מתעניינת ברכישת בית במרחק של 300 מטר מאנטנה של פרטנר X: 189874 Y: 661665 סוג מוקד שידור: 2 סוג אתר: תורן קרקעי תאריך היתר הקמה: 9/8/2005 תאריך היתר הפעלה: 4/12/2007 בדיקה תקופתית אחרונה בתוקף לשנה: 27/11/2007 היתר קרינה: יש היתר עוצמת קרינה - מיקרוואט לסמ'ר: 2 אחוז מסף החשיפה שקבע ארגון הבריאות העולמי: 0.43 תאור מקום בה נמדדה תוצאה מרבית: מפלס קרקע מה המרחק הבטוח מאנטנה זו? כמה קרינה תהיה במרחק של 300 מטר?? האם הטווח תקין ? ( אצלי תקין זה ברמות המחמירות כאילו לא היתה אנטנה או במצב בו הקרינה מאוד חלשה ולא משפיעה.) תודה מראש על עזרתך המקצועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלי
אני13/01/2009סליחה על ההתערבות, אבל כיצד את מקבלת פרטים לגבי האנטנה- מהמפה של המשרד לאיכות הסביבה או שיש עוד מקור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלי מאני
ד"ר זמיר שליט"א13/01/2009פרטים על האנטנה ניתן לקבל ממשרד איכ"ס בטלפון 02-649-5869.
יש לבקש סקר בטיחות, היתר הקמה והיתר הפעלה.
תקבלי את זה בדוא"ל. את זה לשלוח אלי, ואני אעביר גם למהנדס שלנו, שיענה לך ישירות מה הסיכון. תבקשי את הפרטים בתור אם מודאגת, רצוי לא להזכיר את שמי כשמבקשים את הפרטים.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי ...
חסויה13/01/2009נראה לי שלא ענית לי על השאלה אלא לזו שהצטרפה לשאלה. בכל מקרה אני שואלת שוב אולי אני לא הבנתי . אם אני טועה ובכל זאת צריך עוד מידע מלבד המידע שמצויין למטה אנא ציין זאת המידע הורד מהאתר של המשרד לאיכות הסביבה אני מתעניינת ברכישת בית במרחק של 300 מטר מאנטנה של פרטנר id: : 6142 שם החברה: פרטנר מספר אתר: TE0157D עיר: סביון כתובת האתר: בית עלמין רח' שורש רשות המקומית בתחומה הוקם האתר: המרכז תחום שיפוט: מגשימים X: 189874 Y: 661665 סוג מוקד שידור: 2 סוג אתר: תורן קרקעי תאריך היתר הקמה: 9/8/2005 תאריך היתר הפעלה: 4/12/2007 בדיקה תקופתית אחרונה בתוקף לשנה: 27/11/2007 היתר קרינה: יש היתר עוצמת קרינה - מיקרוואט לסמ'ר: 2 אחוז מסף החשיפה שקבע ארגון הבריאות העולמי: 0.43 תאור מקום בה נמדדה תוצאה מרבית: מפלס קרקע צילום טיפוסי: קישור לקובץ תמונה דברי הסבר: עדכון 42, נובמבר 2008 מה המרחק הבטוח מאנטנה זו? כמה קרינה תהיה במרחק של 300 מטר?? האם הטווח תקין ? ( אצלי תקין זה ברמות המחמירות כאילו לא היתה אנטנה או במצב בו הקרינה מאוד חלשה ולא משפיעה.) תודה מראש על עזרתך המקצועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטנה של פרטנר
זמיר שליט"א14/01/2009המידע הזה לא מספיק, צריך לבקש ממשרד איכ"ס 02-649-5869 סקר בטיחות שלה, עם היתר הקמה והיתר הפעלה. הם ישלחו לך בדוא"ל, תשלחי לי, אבדוק ואשלח למהנדס שלנו (המתנדבים) והוא יבדוק הרבה יותר יסודי. הוא יודיע לכם ישירות אם יש סיכון וכיצד זה מתבטא, ומה כדאי לעשות. מזיכרון אני אומר שאנטנה זו היתה פעם פעילה למדי. אנא הודיעו לי מה הולך כל טוב, זמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לך את פרטי האנטנה במייל תודה
חסויה14/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאנטנה של שיר
ד"ר זמיר שליט"א14/01/2009לא קיבלתי חומר ממך.
קיבלתי מאחרים.
אנא בדקי אם שלחת לפי הכתובת הנכונה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי שוב
חסויה14/01/2009שלחתי שוב מכתובת הדואר שלי על שם עופר . מקווה שקיבלת :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי שוב
ד"ר זמיר שליט"א14/01/2009מעופר קיבלתי, והעניין בטיפול.
לא ראיתי את הקשר.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
חסויה13/01/2009כנראה שקו מתח זה עובר משנאי לארון חשמל מרכזי שממוקם גם כ 30 מטר לערך מביתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתוספת של שיר -קו מתח
ד"ר זמיר שליט"א14/01/2009עם זה אין לך בעייה, כי טווח הביטחון מקו במיקום כזה, כ- 10 מטר.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהודע של שיר
ד"ר זמיר שליט"א13/01/2009נראה שהאנטנה הזאת לא תסכן אותכם.
כדאי בכל זאת לבקש ממשרד איכ"ס בירושלים את סקר הבטיחות של האנטנה (את חייבת למסור כתובת מדוייקת שלה), וכן היתר הקמה והיתר הפעלה. תקבלי את אלה לא כל כך בקלות, סדוא"ל, ואז תשלחי לי. אני אבדוק ואשלח גם למהנדס שלנו. הוא יענה לך ישירות מה מידת הסיכון אם יש, ויפרט מדוע.
הטלפון של משרד איכ"ס הוא 02-649-5869. לא להזכיר את שמי שם, אלא לבקש בתר "אמא מודאגת" וכיוב'.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מאנטנה
ד"ר זמיר שליט"א13/01/2009עניתי על זה (אין סיכון, לבקש סקר בטיחות והיתרים ממשרד איכ"ס),
אנא ראי תשובתי שם.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה
קרן13/01/2009אני יודעת כי ישנה אנטנה סלולרית במרחק כ-160 מטר מביתי ואני רואה אותה (אין אף בית שמסתיר אותה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה300 מטרים מאנטנה אין בעיה
ד``ר דני וולף14/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה300 מטרים מאנטנה אין בעיה
ד``ר דני וולף14/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מאנטנה
ד"ר זמיר שליט"א14/01/2009נראה שעניתי על כך. אנא בדקי.
בכלך מקרה זה לא מספיק.
בקשי ממשרד איכ"ס את סקר הבטיחות של האנטנה, בטלפון 02-649-5869,
ואת זה שלחי לי, ויבדוק את זה המהנדס שלנו, שיענה לך ישירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)