מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מדידת קרינה מאנטנה סלולריתקרן13/01/2009
בחדר השינה שלי נמדד 0.3 מיקרווואט. האם זה תקין? האם זה בטוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
קרן13/01/2009אני יודעת כי ישנה אנטנה סלולרית במרחק כ-160 מטר מביתי ואני רואה אותה (אין אף בית שמסתיר אותה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת - קרן
זמיר שליט"א14/01/2009הקרינה ברמה של 0.3 מיקרוואט לס"מ רבוע, לא מסוכנת, מאידך היא אינה זניחה. שאלתי אם בזמן המדידה לא היה מישהו עם סלולרי פועל לייד המודד, זה עלול להטעות. עם המבט לעתיד: היות ושירות דור 3 כבר באוויר, עלול להיות שבשעות שהשכנים שלך מזמינים שירותים: אחד רוצה לראות כדורגל, השני בודק מנייות, והאחר באינטרנט סלולרי, וכיוב', באותו זמן האנטנה תשדר רצח. כי קבצי וידאו גדולים פי 10,000 מקובץ קול של דור 2. לכן כדאי גם למדוד במשך כמה ימים גם בשעות לא מקובלות. תוכלו להזמין לכך את מלר"ז (השירות חינם), או שאשאיל לכם מכשיר למדידה עצמית (גם כן חינם). אנא הודיעו לי במה אתם בוחרים. כל טוב, זמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדידת קרינה מאנטנה סלולרית
ד"ר זמיר שליט"א13/01/20090.3 מיקרוואט לס,מ רבוע, אינו נחשב גבוה, אולם הוא מראה שהאנטנה פועלת.
האם ראית את האנטנה מחדר שינה ?
אם לא ראית, יכול להיות שהקרינה באה מהטלפון שלך שנמצא עליך, או טלפון של מישהו אחר בסביבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - קרינה מאנטנה סלולרית
קרן13/01/2009אני רואה את האנטנה מחדר השינה. בנוסף, הקרינה לא מגיעה מהנייד שלי או של מישהו לידי כי מדדנו גם בחדר ילדים (שממוקם בצד העורפי של הדירה שהוא הצד הנגדי לאנטנה) ומצאנו כ-0.02 מיקרווואט. מה היית ממליץ? האם יכולה להיות קרינה ממרחק כזה (160 מטר) או שהקרינה מגיעה ממשהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
זמיר שליט"א14/01/2009אם כך יתכן מאד שיש ליידכם אנטנה מוסווית (דוד שמש בלי קולטים, קופסא בממדים בערך 60X50X40, צינור לבן אנכי, כיסוי כפול של מזגן, וכיוב'. אני לא מאמין שמהאנטנה במרחק 160 מטר תהיה הקרינה כמו שנקראה, אבל יתכן גם שהיא מאד חזקה. אם לא אמרתי לך, תבקשי את הניירת שלה ממשרד אי"כס: 02-649-5869: דהיינו סקר בטיחות, היתר הקמה והיתר הפעלה. תבקשו בתור הורים מודאגים, נא לא להזכיר את שמי , ולעומת זה צריך לתת כתובת מדוייקת של הבית עליו עומדת האנטנה. כשמגיע החומר, שלחו אלי, אני אבדוק ואשלח למהנדס שלנו, והוא יענה לכם ישירות. שימרו אותי בתמונה, כל טוב, זמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)