מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קו מתח גבוהחסויה14/01/2009
מה המרחק הבטוח ללא קרינה מקו מתח גבוה תת קרקעי? ברחוב שלנו יעבור קו מתח גבוה תת קרקעי להזנת השנאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קו מתח תת קרקעי
ד"ר זמיר שליט"א14/01/2009לאחר כ- 10 מטר, אין בדרך כלל סיכון מקו תת קרקעי כזה, תחשבו את המרחק עד לבית, ותודיעו לי.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקו מתח
חסויה14/01/2009קו החשמל שאמור לעבור ברחוב ( בכביש ) שלי אמור להיות כבל תת"ק חל"ב 150*4 נח/ 240*4אל איני יודעת מה עומקו איני יודעת מה מרחקו בפועל מגדר הבית אך אני יודעת שאת ביתי אני אמורה לבנות 4 מטר במרחק מקו הכביש האם מספיק?? במרחק של כ 30 עובר 2 קוי כבל מתח גבוה תת"ק . מה לגבי הקרינה מהם? מישהו אמר לי היום שדווקא הכבלים עם המתח הנמוך מקרינים יותר האם נכון?? המון תודה על עזרתכם :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה איזה סוג וכמה עמוק
ד``ר דני וולף14/01/2009אם מדובר בקו מתח עליון (יש הבדל בין קו מתח עליון או קו מתח גבוהה) צריך לפחות 100 מטרים. השאלה השנייה היא אם באמת קו המתח הושם מספיק עמוק באדמה כפי שהתקן דורש, או רק שמו אותו מוסתר באדמה. גם כך השדה המגנטי יכול להגיע למרחק רב יותר, כי הרי האדמה לא עוצרת אותו. הכי בטוח למדוד.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)