קו מתח גבוה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קו מתח גבוה
    חסויה
    14/01/2009

מה המרחק הבטוח ללא קרינה מקו מתח גבוה תת קרקעי? ברחוב שלנו יעבור קו מתח גבוה תת קרקעי להזנת השנאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קו מתח גבוה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קו מתח תת קרקעי

ד"ר זמיר שליט"א
    14/01/2009

לאחר כ- 10 מטר, אין בדרך כלל סיכון מקו תת קרקעי כזה, תחשבו את המרחק עד לבית, ותודיעו לי.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קו מתח

חסויה
    14/01/2009

קו החשמל שאמור לעבור ברחוב ( בכביש ) שלי אמור להיות כבל תת"ק חל"ב 150*4 נח/ 240*4אל איני יודעת מה עומקו איני יודעת מה מרחקו בפועל מגדר הבית אך אני יודעת שאת ביתי אני אמורה לבנות 4 מטר במרחק מקו הכביש האם מספיק?? במרחק של כ 30 עובר 2 קוי כבל מתח גבוה תת"ק . מה לגבי הקרינה מהם? מישהו אמר לי היום שדווקא הכבלים עם המתח הנמוך מקרינים יותר האם נכון?? המון תודה על עזרתכם :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה איזה סוג וכמה עמוק

ד``ר דני וולף
    14/01/2009

אם מדובר בקו מתח עליון (יש הבדל בין קו מתח עליון או קו מתח גבוהה) צריך לפחות 100 מטרים. השאלה השנייה היא אם באמת קו המתח הושם מספיק עמוק באדמה כפי שהתקן דורש, או רק שמו אותו מוסתר באדמה. גם כך השדה המגנטי יכול להגיע למרחק רב יותר, כי הרי האדמה לא עוצרת אותו. הכי בטוח למדוד.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו